Gazzetta Cup powered by AXE: Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δίνει σύνθημα νίκης

Gazzetta team
Gazzetta Cup powered by AXE: Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δίνει σύνθημα νίκης

bet365

Το Gazzetta Cup powered by AXE πλησιάζει και ο αρχηγός του Ολυμπιακού εξέφρασε την άποψη του για το ντέρμπι αιωνίων κόντρα στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας το μεγάλο όπλο της ομάδας, που είναι η ομαδικότητα.
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Ξεκίνημα σε θεσμό με ντέρμπι αιωνίων από μόνο του λέει πολλά.

Η κληρωτίδα επιφύλασσε ματσάρες αντάξιες της ημιτελικής φάσης του Gazzetta Cup powered by AXE, θέτοντας αντιμέτωπους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό σε διπλούς αγώνες, με έπαθλο το ένα εκ των δύο εισιτηρίων για τον μεγάλο τελικό.

Οι ερυθρόλευκοι βαδίζουν στα παιχνίδια του Σαββάτου (11/4, 20:30) με αύρα νικητή. Αναδείχθηκαν κυπελλούχοι, θριαμβευτές στο Σούπερ Καπ εναντίον του ΠΑΟΚ που επίσης είχε προβληθεί στο gazzetta.gr και συνεπώς ο τίτλος του φαβορί τους ανήκει δικαιωματικά. Ωστόσο, το έργο μόνο εύκολο δεν θα είναι σύμφωνα με τον @Gavros1991, ο οποίος υπογράμμισε τα στοιχεία που μπορούν να κάνουν τη διαφορά υπέρ της ομάδας του.

«Η ομάδα θα στοχεύσει να κυριαρχήσει μέσα στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό και να ελέγξει το παιχνίδι, με κατοχή και καλή κυκλοφορία θα βρεθούν οι χώροι. Το σύστημα που παίζουμε είναι το 4-3-3 και δίνουμε βάρος στο παιχνίδι των πρωτοβουλιών», ανέφερε συγκεκριμένα στο gazzetta.gr και στη συνέχεια αποθέωσε τους συμπαίκτες που θα τον υποστηρίξουν στις σαββατιάτικες «μάχες»:

«Η ομάδα αποτελείται από μεγάλους παίχτες ατομικά όπως πχ GiannhsCR7, cloudsotos, geo_thrilos7, Diiman7, Chrisfouego, ccorfu αλλά πάνω από όλα το μεγάλο της όπλο είναι η ομαδικότητα».


Το AXE, χορηγός του Gazzetta Cup, με την καμπάνια #AxeResponsiblyStayHome ενθαρρύνει το Μένουμε Σπίτι και ζητά από τους άντρες να κάνουν το ίδιο στηρίζοντας τους στην αγαπημένη τους δραστηριότητα, το gaming.


Ο @Gavros 1991 είχε δηλώσει πριν από την κλήρωση της Τρίτης ότι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα έχουν μεγαλύτερο κίνητρο μπαίνοντας στο γήπεδο του Gazzetta Cup powered by AXE, μια και έχουν μείνει με άδεια χέρια στη φετινή σεζόν. Πόσο όμως προβληματίζει αυτό τον Ολυμπιακό ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης;

«Για τον Παναθηναϊκό μπορεί να έχει λίγο παραπάνω αξία, διότι θέλει να αποδείξει πως η απώλεια του τίτλου ήταν θέμα συγκυριών. Σίγουρα έχει και αυτός με την σειρά του πολύ καλούς παίχτες όπως PhaNtOm Duck 95, the_king, Antreasfc88,o_maestros, HellasGregPower αλλά ο μόνος τρόπος για να μας απειλήσουν είναι οι αντεπιθέσεις».

Το μόνο που μένει είναι να αποδειχθούν όλα αυτά στο εικονικό γήπεδο του PES και του gazzetta. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι για τα σχέδια που καταστρώνουν οι Πράσινοι, αλλά και την ανάλυση της «μονομαχίας» Δικεφάλων, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

 

Τελευταία Νέα