Με το... δεξί η Ελλάδα eFootball PES 2020! (vid)

Gazzetta team
Με το... δεξί η Ελλάδα eFootball PES 2020! (vid)

bet365

Mια νίκη (2-1) και μια ισοπαλία (2-2 αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ) είναι ο θετικός απολογισμός της... ελληνικής αφρόκρεμας των gamers κόντρα στην Τουρκία στην πρεμιέρα του PesPro Nations League, στις αναμετρήσεις που παρακολουθήσατε στο Gazzetta Τv!

Ποδαρικό με το δεξί για την Εθνική μας ομάδα στο Nations League στο eFootball PES 2020, μία διοργάνωση με 16 χώρες που μετέχουν σε 10vs10 mode. Στα δύο πρώτα ματς εντός και εκτός έδρας με την Τουρκία επικράτησε στο πρώτο με 2-1 (τα γκολ στο ματς της προσομοίωσης για την Ελλάδα οι Μήτρογλου και Τάσος Δώνης και για τους Τούρκους ο Τουρούτς). Στο 2ο ματς, το εκτός έδρας, η Ελλάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ 2 φορές αλλά πήρε το τελικό 2-2.

Τα γκολ της Ελλάδας στον εκτός έδρας αγώνα έβαλαν οι Τάσος Δώνης και Φορτούνης με πέναλτι. Για τους Τούρκους σκόραραν οι Τουρούτς και Γιλμάζ. Τα δύο αυτά ματς δίνουν 4 βαθμούς για την Ελλάδα σε ένα πρωτάθλημα με 30 αγώνες στο σύνολο όπου όλοι παίζουν εναντίον όλων εντός και εκτός έδρας. Η Τουρκία έμεινε στον έναν βαθμό.

Σε σχέση με το πρόγραμμα κάθε βδομάδα γίνονται 2 αγωνιστικές μαζί όπως και την Τρίτη. Η 2η αγωνιστική θα γίνει ανάμεσα στις 10 έως 16 Απριλίου, όμως αυτό θα ανακοινωθεί - οριστικοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών. Ο επόμενος αντίπαλος της Ελλάδας σε διπλά ματς θα είναι η Πολωνία.

Παρακολούθησε ζωντανά βίντεο του χρήστη Greece_National_PES_Team στο www.twitch.tv
 

Τελευταία Νέα