Αρχηγός Ολυμπιακού: «Δεν θα δείξουμε... έλεος, γεννημένοι για τίτλους και στο Pro στο Λιμάνι»

Αρχηγός Ολυμπιακού: «Δεν θα δείξουμε... έλεος, γεννημένοι για τίτλους και στο Pro στο Λιμάνι»

bet365

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού gavros1991 στην ομάδα που θα παίξει στο Σούπερ Καπ του HFP - PES Greece, που θα παρακολουθήσετε live, μέσω του gazzetta (25/3, 20.00) μάς μίλησε για... ΟΛΑ όσα θέλουμε να ξέρουμε πριν το μεγάλο ματς. Οι προπονήσεις, ο συντονισμός το... μήνυμα στον ΠΑΟΚ κι οι κούπες που πρέπει να πάνε στο Λιμάνι!

Ο τελικός του Σούπερ Καπ, μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Pro Evolution Soccer έρχεται live την Πέμπτη στο gazzetta, στις 20.00.

Η HFP - PES Greece (Hellenic Federation Of PES), που μπήκε δυναμικά στον χώρο των gamers και συγκεκριμένα των χρηστών του Pro Evolution Soccer το 2018 σε συνεργασία με το gazzetta φέρνει το μεγάλο αυτό event στις οθόνες σας!

Δύο ομάδες, 20 παίκτες, 1 τρόπαιο και... δύο αρχηγοί!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι για το μεγάλο ματς και το gazzetta.gr σάς παρουσιάζει το pregame του μεγάλου αγώνα.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών «gavros1991» (σ.σ. δεν θέλει να πει το ονοματεπώνυμό του), μάς παρουσιάζει τα... πάντα όλα που θα θέλαμε να γνωρίζουμε για την ομάδα του και φυσικά στέλνει... μήνυμα στους αντιπάλους αλλά και στον κόσμο του Ολυμπιακού!

Πόσων ετών είσαι; Με τι ασχολείσαι;

Είμαι 29 και ανήκω στα σώματα ασφαλείας.

Πόσα χρόνια παίζεις e-games;

Με τα e-games ασχολούμαι ερασιτεχνικά πολλά χρόνια, τουλάχιστον 15 σε υπολογιστή και κυρίως PlayStation από τότε που είχα πρόσβαση στο διαδίκτυο, φυσικά χωρίς να κάνω κατάχρηση, πάντα με μέτρο.

Με την ομάδα σου, έχετε συμμετάσχει σε διαγωνισμούς Ελλάδα, Ευρώπη ή στον κόσμο; Κι αν ναι η μεγαλύτερη σας επιτυχία;

Με την ομάδα του Ολυμπιακού συμμετείχαμε πρώτη φορά σε τουρνουά 10vs10 σε αυτό της Hellenic Federation Of PES και η μεγαλύτερη μας επιτυχία ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό με 3-0.

Με τον Ολυμπιακό παίρνετε μέρος σ' αυτά τα πρωταθλήματα;

Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε και στα επόμενα τουρνουά 10 vs10 και να φέρουμε ακόμα περισσότερους τίτλους στο Λιμάνι.

«Όπλο μας η χημεία...»

Ποια είναι τα "όπλα" σας; Παίκτες, τακτική;

Η ομάδα μας απαρτίζεται από πάρα πολλούς καλούς παίκτες ατομικά, αλλά το μεγάλο μας όπλο είναι η χημεία της ομάδας. Με τους περισσότερους συμπαίκτες μου παίζουμε 7 μήνες μαζί και έχουμε μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου.

Πόσοι συμμετέχετε; Έχετε και αναπληρωματικούς;

Στο αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι 10 άτομα από κάθε ομάδα. Η ομάδα μας αποτελείται από 17 παίκτες από τους οποίους υπάρχουν παίκτες που έχουν παίξει περισσότερα παιχνίδια από τους υπόλοιπους, αλλά δεν έχουμε βασικούς και αναπληρωματικούς στην ομάδα. Αναλόγως του πόσοι είμαστε διαθέσιμοι την συγκεκριμένη ώρα και μέρα που είναι το παιχνίδι προσπαθώ να κατεβάσω την πιο ορθολογική 10άδα.

Πώς... προπονείστε;

Φιλικούς αγώνες κάνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, γιατί όπως και οι κανονικές ομάδες χρειαζόμαστε αρκετά παιχνίδια μαζί για να δέσουμε ως ομάδα και να βγάζουμε αυτοματισμούς.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλάζετε τακτική;

Η ομάδα έχει συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού με το οποίο αγωνίζεται, παρόλα αυτά όταν σε ένα παιχνίδι δυσκολευόμαστε αλλάζουμε την στρατηγική μας κυρίως μετά το πρώτο ημίχρονο όταν έχουμε χρόνο να συζητήσουμε στην ανάπαυλα, αλλά πολλές φορές και μέσα στον αγώνα όταν οι καταστάσεις το απαιτούν.

«Υπάρχει πειθαρχία και ηρεμία στο τσατ»

Είστε 10 άτομα και υπάρχουν 11 παίκτες μέσα στο ματς. Χειρίζεται ο καθένας τον δικό του; Κι αν ναι ποιος παίρνει τον επιπλέον παίκτη;

Κάθε παίκτης χειρίζεται συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή μέσα στο γήπεδο, τον οποίο επιλέγει πριν την έναρξη του αγώνα και με βάση την 10άδα που καταρτίσαμε. Ενας παίκτης από τους 10 χειρίζεται και τον τερματοφύλακα - πέρα από τον ποδοσφαιριστή του. Ο καθένας μας μέσα από τα φιλικά και όλη την προετοιμασία έχει βρει την θέση που του ταιριάζει και μπορεί να αποδώσει καλύτερα, αλλά αν χρειαστεί μπορεί να παίξει και σε διαφορετική θέση από την συνηθισμένη.

Πως μπορεί να συγχρονιστεί μια ομάδα που απαρτίζεται από 10 άτομα που δεν είναι στον ίδιο χώρο;

Όλοι οι συμπαίκτες επικοινωνούμε με ακουστικά και μικρόφωνο μέσα από το PlayStation. Παρότι μπορεί να πιστεύουν οι περισσότεροι ότι θα γίνεται χαμός, υπάρχει πειθαρχία και ηρεμία στο τσατ και είμαστε όλοι προσηλωμένοι στον αγώνα.

Τι να περιμένουμε στον μεγάλο τελικό, που θα γίνει live από το gazzetta;

Σίγουρα θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι γιατί και η ομάδα του ΠΑΟΚ απαρτίζεται από πολύ καλούς παίκτες. Θα είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και από τις δυο πλευρές (φυσικά μέσα στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι) - καθώς εκτός από gamers είμαστε και οπαδοί των ομάδων μας.

Εχεις να πεις κάτι στον αντίπαλο; Και τι στον κόσμο του Ολυμπιακού;

Στους αντιπάλους μας έχω να πω ότι παρόλο που με τα περισσότερα παιδιά γνωριζόμαστε και έχουμε άψογες σχέσεις, δεν θα δείξουμε έλεος (σ.σ. γέλια). Ο κόσμος του Ολυμπιακού γνωρίζει ότι ακόμα και σε ένα παιχνίδι Pro evolution όταν εκπροσωπείς αυτή την ομάδα είσαι καταδικασμένος να πετύχεις. Οτιδήποτε λιγότερο από πρωτιά και κατακτήσεις τίτλων είναι αποτυχία. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό για το οποίο είναι γεννημένος να κάνει ένας Ολυμπιακός, να φέρνει νίκες και τίτλους στο Λιμάνι.

Ποιο μήνυμα θες να στείλεις σε όσους είναι μέσα αυτές τις μέρες;

Να ακολουθήσουμε όλοι τις οδηγίες των ειδικών και να παραμείνουμε μέσα. Λίγη υπομονή θέλει και θα περάσει κι αυτό, εξάλλου δεν μας ζητούν κάτι δύσκολο - απλώς να παραμείνουμε στο σπίτι. Για εμάς τους gamers είναι λίγο πιο εύκολο αυτό αλλά όλοι πιστεύω μπορούμε να βρούμε δραστηριότητες που μας αρέσουν εντός του σπιτιού μας.

 

Τελευταία Νέα