E-Soccer: Aφιέρωμα της UEFA στην Ελλάδα που πάει Euro (vid)

E-Soccer: Aφιέρωμα της UEFA στην Ελλάδα που πάει Euro (vid)

Gazzetta team
E-Soccer: Aφιέρωμα της UEFA στην Ελλάδα που πάει Euro (vid)

bet365

Η Ελλάδα έγινε η πρώτη χρονικά και μία από τις πέντε ομάδες που κλείδωσαν τη θέση τους στο eEuro που διοργανώνουν UEFA και PES, με την διοργανώτρια αρχή να κάνει ιδιαίτερη μνεία στην εθνική μας που συμπλήρωσε μόνο νίκες στον όμιλο.
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Τι κι αν η κρίση του κορονοϊού προκάλεσε την αναβολή του EURO 2020 για το καλοκαίρι του 2021; Τι κι αν η Εθνική Ελλάδος δεν είχε καταφέρει να προκριθεί; Τελικά και EURO 2020 θα γίνει αυτό το καλοκαίρι και η χώρα θα μας εκπροσωπηθεί κανονικά.

Αιτία αυτού του παράδοξου είναι η ελληνικά ομάδα στο PES, αποτελούμενη από τους Δημήτρη Κεφαλίδη και Κωνσταντίνο Γκεμιτζόγλου, η οποία θριάμβευσε στον προκριματικό όμιλο με 8/8 νίκες και έκλεισε πρώτη τη θέση της στα τελικά του eEuro 2020, του πρώτου επίσημου πανευρωπαϊκού τουρνουά στα χρονικά.

Η UEFA, υπό την αιγίδα της οποίας θα διεξαχθεί η τελική φάση στο Λονδίνο τον Ιούλιο (τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας), έκανε αφιέρωμα στις πρώτες πέντε ομάδες που έκλεισαν θέση και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί εκτενώς στο ελληνικό ζευγάρι παικτών, που άφησε πίσω του με τουλάχιστον 12 βαθμούς διαφορά Φινλανδία, Σλοβακία, Νορβηγία και Αζερμπαϊτζάν.

Μπορείτε να δείτε από 2:03:00 μέχρι 2:22:00 την συντριπτική εμφάνιση της Ελλάδας με τον Δημήτρη Κεφαλίδη επί της Νορβηγίας (6-1):

 

Τελευταία Νέα