ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Οι δύο δεκάδες και οι δηλώσεις των αρχηγών πριν τον τελικό (pics)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Οι δύο δεκάδες και οι δηλώσεις των αρχηγών πριν τον τελικό (pics)

bet365

Οι 10 παίκτες με τους οποίους κατεβαίνουν ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός στον τελικό του Σούπερ Καπ στο PES 2020 αλλά και οι δηλώσεις των δύο αρχηγών.
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις 20:00 τον Ολυμπιακό στον τελικό του Σούπερ Καπ στο PES 2020, αγώνα που θα δείτε ζωντανά στο gazzetta.gr.

Τις δύο δεκάδες με τις οποίες κατεβαίνουν ο Δικέφαλος και οι Ερυθρόλευκοι στο μεγάλο αυτό παιχνίδι μπορείτε να τις δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Λίγο πριν τον τελικό του Σούπερ Καπ οι δύο αρχηγοί μίλησαν στο gazzetta.gr!

Από τη μεριά του ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, LazaTheGreek είπε: «Η απόφαση ήταν δύσκολη καθώς όταν έχεις ένα ροστερ με ποιοτικες καλές μονάδες τότε το μόνο που λειπει είναι η ομαδικότητα την οποια την έχουμε βρει πάνω στην σημερινή 10αδα. Οι παίκτες που επέλεξα ζουν και αναπνέουν για αυτό το παιχνίδι και υπόσχονται μόνο το κύπελλο στον κόσμο του ΠΑΟΚ».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Gavros 1991 τόνισε: «Η απόφαση της τελικής δεκάδας πάρθηκε σήμερα μέσα από τις τελευταίες προπονήσεις. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για αυτόν τον αγώνα και θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Ελπίζουμε σήμερα το βράδυ η κούπα να πιάσει λιμάνι. Ευχαριστώ όλους τους παίχτες μου ακόμα και όσοι έμειναν εκτός».

Οι δύο 10αδες του πρωταθλητή ΠΑΟΚ και του κυπελλούχου Ολυμπιακού έχουν ως εξής:

 

Τελευταία Νέα