Σούπερ Καπ στο PES, ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: 0-2

Gazzetta team
Σούπερ Καπ στο PES, ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: 0-2

bet365

O Ολυμπιακός ήταν το απόλυτο αφεντικό στην ματσάρα του gazzetta και με τη νίκη 2-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ, κατέκτησε το τρόπαιο του Σούπερ Καπ στο PES 2020. Ελ Αραμπί και Λοβέρα τα... ερυθρόλευκα γκολ!
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Ο τελικός του Σούπερ Καπ ανάμεσα στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και στον κυπελλούχο Ολυμπιακό για το PES 2020 που διοργάνωσε η HFP - PES Greece (Hellenic Federation Of PES) και μεταδόθηκε από το gazzetta.gr είχε νικητή τον Ολυμπιακό με 2-0 χάρη στα τέρματα των Ελ Αραμπί και Λοβέρα!

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά στο ματς, έχοντας την κατοχή και δημιουργώντας επικίνδυνες στιγμές στην εστία του ΠΑΟΚ. Σε μία από αυτές στο 22' με δυνατό σουτ του Ελ Αραμπί μέσα από την περιοχή ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα! Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους κατάφερε να ισορροπήσει, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί την πολύ μεγάλη στιγμή μπροστά από την εστία του Σα, με την άμυνα του Ολυμπιακού να δουλεύει ρολόι.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ελ Αραμπί έχασε τεράστια ευκαιρία, καθώς το τελείωμά του πέρασε δίπλα από το κάθετο. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να φανεί απειλητικός, με τους ερυθρόλευκους να είναι αλάνθαστοι ανασταλτικά. Μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Μπίσεσβαρ είχε μια καλή στιγμή να ισοφαρίσει, αλλά το δυνατό του σουτ απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σα, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Στις καθυστερήσεις, με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει την ισοφάριση, ο Ολυμπιακός έφυγε στην αντεπίθεση με τον Λοβέρα, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ και δεν αστόχησε, γράφοντας το 2-0 και κλειδώνοντας τον τίτλο του Σούπερ Καπ για τον Ολυμπιακό!

 

Τελευταία Νέα