Η Interpid Fox Gaming στο πρωτάθλημα της HFP - PES Greece

Gazzetta team
Η Interpid Fox Gaming στο πρωτάθλημα της HFP - PES Greece

bet365

Η ομάδα της Intrepid Fox Gaming πρόκειται να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της HFP - PES Greece.
Η Intrepid Fox Gaming αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία gaming στην Ελλαδα. Μέσα στα 3 χρόνια λειτουργίας της έχει καταφέρει να κατακτήσει μια σημαντική θέση στον χώρο των esports και να αγαπηθεί από το κοινό. Έχοντας δημιουργήσει ομάδες σε δημοφιλή παιχνίδια όπως το League of Legends, το Hearthstone, το NBA2K και το Crossfire.

Νέο Κεφάλαιο - Υψηλοί στόχοι

Το σχόλιο του founder της Intrepid Fox Κώστα Λάσκαρη είναι: "Ως οργανισμός esports νιώθουμε πολύ περήφανοι και εν μέσω πανδημίας κοιτάζουμε τη συνεχή ανάπτυξη και στήριξη των esports. Η έναρξη του πρωταθλήματος που έγινε προ ημερών σηματοδοτούσε και το καινούριο μας ξεκίνημα"
Ο Σπύρος “Trooper” Τζανετής, director manager δήλωσε: "Από την πρώτη προσέγγιση που έγινε με τους αρχηγούς φάνηκε ότι θα υπήρχε μία επαγγελματική σχέση και έχει ήδη αποδειχθεί ότι υπάρχει και πολύ καλή χημεία μεταξύ του οργανισμού και της ομάδας συνολικά. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και όχι μόνο καθώς φιλοδοξούμε να πρωταγωνιστήσουμε και σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανάμεσα σε κορυφαίες επαγγελματικές ομάδες του χώρου. Πέρα όμως από αυτά, θέλουμε ως οργανισμός να αναδείξουμε και τη χώρα μας σε ακόμη ένα παιχνίδι δείχνοντας το ταλέντο που υπάρχει στο χώρο των esports πάντα μέσα σε ευρωπαϊκά και επαγγελματικά πλαίσια".
Ο Πέτρος Κούτρας, αρχηγός της ομάδας, είπε: "Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον Σπύρο Τζανετή για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε από τα πρώτη στιγμή καθώς επίσης και όλα τα παιδιά που είναι στο φετινό ρόστερ της Intrepid Fox. Oι στόχοι μας όπως πάντα έχουν στόχο την κορυφή τόσο σε εγχώριο όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Όπως έχω δηλώσει η ομάδα μας είναι έτοιμη να δώσει το 100% στο «ηλεκτρονικό» γήπεδο καθώς μόνο ο κακός της εαυτός μπορεί να μας φοβίσει".
 

Τελευταία Νέα