Virtual F1 Grand Prix: Eπιστρέφει με Λεκλέρ στο Ιντερλάγκος!

Gazzetta team
Virtual F1 Grand Prix: Eπιστρέφει με Λεκλέρ στο Ιντερλάγκος!

bet365

Το wonderkid της Formula 1 και της Ferrari, Σαρλ Λεκλέρ κλέβει τις εντυπώσεις και στην... eFormula! Θα τα καταφέρει το ίδιο καλά και την Κυριακή (03/05) στην πίστα του Ιντερλάγκος;

eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Τα σενάρια ότι η εφετινή σεζόν της Formula 1 θα ξεκινήσει –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- τον Ιούλιο με δύο Γκραν Πρι στο Σπίλμπεργκ της Αυστρίας επιβεβαιώθηκαν. Όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις μπορούν να εκπληρωθούν, επομένως η πραγματοποίηση του Γκραν Πρι Αυστρίας θεωρείται ότι έχει κλειδώσει ουσιαστικά. Θα είναι ο πρώτος αγώνας από το 1966, όπου το Γκραν Πρι θα γίνει επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Η eFormula 1 παίζει εδώ! Κορυφαίες online αποδόσεις |21+

«Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε με αγώνες στην Ευρώπη τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τις αρχές Σεπτεμβρίου.Υπολογίζουμε ο πρώτος αγώνας να διεξαχθεί στην Αυστρία το Σαββατοκύριακο από 3 έως 5 Ιουλίου» τονίζουν αξιωματούχοι της F1. Ο τελευταίος αγώνας της Φόρμουλα 1 σε ευρωπαϊκό έδαφος πραγματοποιήθηκε το 1966, στο Μονακό. Από τότε η έναρξη της σεζόν πραγματοποιήθηκε στην Αυστραλία (19 φορές), τη Βραζιλία (10), τη Νότια Αφρική (8), την Αργεντινή (7), τις ΗΠΑ (2) και το Μπαχρέιν (2).

Ωστόσο, μέχρι τον Ιούλιο, οι οδηγοί της F1 συνεχίζουν το δικό τους πρωτάθλημα eFormula!

Ο Λεκλέρ κερδίζει τις εντυπώσεις

Στο πρώτο Grand Prix απουσίαζε, αλλά από το δεύτερο δεν μπορούσε να λείπει. Το wonderkid της Formula 1 και της Ferrari, Σαρλ Λεκλέρ, έδειξε τη δυναμική του και εκτός φυσικής πίστας και αναδείχθηκε μεγάλος νικητής στο δεύτερο Virtual GP της Formula 1. Σε ένα σιρκούι που έλαβαν μέρος ονόματα όπως ο Άλεξ Άλμπον, ο Τζένσον Μπάτον, αλλά και ο διάσημος κρικετίστας, Μπεν Στόουκς, ο νεαρός Μονεγάσκος θριάμβευσε στην πίστα του «Άλμπερτ Παρκ» της Μελβούρνης και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην παρθενική του συμμετοχή σε virtual επίπεδο. «Μου έδωσαν μερικές συμβουλές. Έχω εκπαιδευτεί πολύ κι έχω μάθει πολλά. Είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά το παίρνουμε πολύ σοβαρά» τονίζει. Τον αγώνα παρακολούθησαν εκατοντάδες χιλιάδες φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού μέσω Youtube, Facebook και Twitch.

Στην bwin ποντάρεις στα eSports με πολλά ειδικά στοιχήματα. |21+

Επόμενος σταθμός, Βραζιλία! Ο 22χρονος Μονεγάσκος θα αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό, όχι μόνο ανάμεσα στους συνοδηγούς του στην F1, Αντόνιο Τζιοβινάτσι, Άλεξ Άλμπον, Τζορτζ Ράσελ, Νίκολας Λατίφι, αλλά επίσης κόντρα σε σταρ από άλλα αθλήματα, όπως ο αρχηγός της Μίλαν, Αλέσιο Ρομανιόλι, οι Άγγλοι διάσημοι παίκτες του κρίκετ, Μπεν Στόουκς και Στούαρτ Μπρόουντ, καθώς και ο Νορβηγός πρωταθλητής στο rally, Πέτερ Σόλμπεργκ.
Ο Στόουκς, που θα οδηγήσει για την Red Bull μαζί με τον Άλμπον, δήλωσε: Η προηγούμενη κούρσα ήταν μια τρομερή εμπειρία για να καταλάβεις τι ακριβώς είναι η Formula 1 και το απόλαυσα πραγματικά. Αυτή τη φορά έρχομαι προετοιμασμένος, έχοντας παίξει αρκετά Grand Prix σε αυτή την πίστα, για να συνηθίσω τους κανονισμούς. Δεν λέω ότι θα πλησιάσω τους επαγγελματίες οδηγούς, αλλά έχω κάνει πολύ καλύτερη εξάσκηση και ευελπιστώ αυτό να μου δώσει μεγαλύτερη τύχη στον αγώνα».

Παρότι το GP είναι ολλανδικό επελέγη βραζιλιάνικη πίστα διότι το σιρκουί του Zandvoort θα μπει στο καλεντάρι μες στο 2021. Από το ξεκίνημά τους τον περασμένο Μάρτιο, το Virtual Grand Prix Series έχει αποδειχθεί τρομερά δημοφιλές στους φανς σε όλο τον κόσμο, με τα GP σε Μπαχρέιν, Βιετνάμ και Κίνα να συγκεντρώνουν πάνω σχεδόν 13 εκατομμύρια προβολές (12,9) στις επίσημες πλατφόρμες της F1. Αν συνδυάσει κανείς και τους αριθμούς της τηλεθέασης, περισσότεροι από 16 εκατομμύρια άνθρωποι συντονίστηκαν για τις τρεις κούρσες που έχουν διεξαχθεί μέχρι σήμερα.

Ζήσε τη δράση της eFormula 1 στην bwin! |21+

Αυτό είναι το Ιντερλάγκος

Το Cirquit μήκους 4.309 χιλιομέτρων στο Σάο Πάολο λειτουργεί αριστερόστροφα και διαθέτει 15 στροφές. Το επίσημο όνομα είναι «Autodromo Jose Carlos Pace». Το cirquit φιλοξενεί το βραζιλιάνικο Grand Prix από το 1972. Εκτός από το αγωνιστικό αυτοκίνητο, η διαδρομή χρησιμοποιείται επίσης για αγώνες ποδηλασίας.

Τι κάνει το βραζιλιάνικο Grand Prix ξεχωριστό;

Οι κλειστές στροφές σε συνδυασμό με τις μεγάλες ευθείες καθιστούν το Cirquit του Ιντερλάγος ιδιαίτερα θεαματικό, με πολλές συναρπαστικές ευκαιρίες προσπέρασης. Το λοφώδες έδαφος, η ζέστη κι οι απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες προσθέτουν στις προκλήσεις που προσφέρει το βραζιλιάνικο Grand Prix τόσο στους οδηγούς όσο και στα αυτοκίνητα.

 

Τελευταία Νέα