FIFA: Το 33% των gamers παραδέχεται ότι χάνοντας ένα ματς «χαλάει» η μέρα τους (vids)

Κώστας Τόπας
FIFA: Το 33% των gamers παραδέχεται ότι χάνοντας ένα ματς «χαλάει» η μέρα τους (vids)
Πόσο μπορεί το FIFA να σου καταστρέψει τη μέρα και τη διάθεση; Η απάντηση έρχεται από την στατιστική εταιρεία Censuwide στην Αγγλία και τα αποτελέσματα δεν είναι ενθαρρυντικά.

Μπορεί αρκετοί να παραδέχονται ότι το FIFA, είναι απλά «ένα παιχνίδι», όμως για πολλούς αυτό δεν ισχύει. Το συγκεκριμένο βιντεοπαιχνίδι είναι το πιο «hot» για τους περισσότερους gamers φέτος, με τις κονσόλες να έχουν πάρει... φωτιά!

Ωστόσο, δεν είναι πάντα για καλό λόγο κι αυτό διότι μετά από έρευνες Censuwide στην Αγγλία, διαπιστώθηκε πως μια ήττα στο FIFA μπορεί να καταστρέψει την ημέρα των παικτών. Μάλιστα, το ποσοστό αυτό αγγίζει το 33%!

Εκτός από τη στατιστική που δείχνει πόσο μεγάλη επίδραση έχει το FIFA στη διάθεση κάποιου, η έρευνα δείχνει ότι σχεδόν τα 3/4 (71%) των Βρετανών gamers παραδέχονται ότι το να παίζεις FIFA με φίλους είναι η πιο κοινή μέθοδος κοινωνικοποίησης.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ένας παίκτης μπορεί να ξοδεύει έως και 11,5 ώρες της εβδομάδας στο δωμάτιο του παίζοντας FIFA. Το μόνο σίγουρο για έναν Gamer είναι πως σιχαίνεται να χάνει...