Borat: Βγήκε το trailer για τη δεύτερη ταινία και είναι ανεπανάληπτο! (vid)

Νίκος Ράλλης
Borat: Βγήκε το trailer για τη δεύτερη ταινία και είναι ανεπανάληπτο! (vid)
Το trailer της ταινίας ''Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe To American Regime For Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan''... μόλις κυκλοφόρησε και είναι έπος! Σαν τον τίτλο της.

Το ξέραμε, ήμασταν προετοιμασμένοι, αλλά όχι. Δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση ότι θα είναι τόσο... εξωφρενικό!

Λίγες ημέρες αφότου ανακοινώθηκε ότι η δεύτερη ταινία του Borat έρχεται στο Amazon στις 23 Οκτωβρίου, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer και είναι έπος.

Ο τίτλος της ταινίας, δε, είναι πράγματι τεράστιος, τελικά, αφού λέγεται ''Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe To American Regime For Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan''.

Ο Σάσα Μπάρον Κοέν φαίνεται πως έχει κάνει πάλι τρομερά και φοβερά πράγματα (μέχρι και «ντου» σε ομιλία του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Μάικ Πένς, ντυμένος Ντόναλντ Τραμπ), ενώ και μόνο το γεγονός ότι χρειάστηκε να φορέσει αλεξίσφαιρο γιλέκο σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, μας κάνει να ανυπομονούμε για την πρεμιέρα της ταινίας.

Πρόκειται, άλλωστε, ίσως, για τη μοναδική ταινία, τα γυρίσματα της οποίας ολοκληρώθηκαν μέσα στην καραντίνα, και για αυτό υπάρχουν και πολλές αναφορές στην πανδημία.

Ιδού το trailer. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε: