Το NBA2K21 θα έχει 3 εξώφυλλα και ο Ντέιβις ανακοίνωσε τις ημερομηνίες της αποκάλυψης! (pic & vid)

Αντωνία Σπανού
Το NBA2K21 θα έχει 3 εξώφυλλα και ο Ντέιβις ανακοίνωσε τις ημερομηνίες της αποκάλυψης! (pic & vid)
Το ΝΒΑ 2Κ21 είναι πανέτοιμο να ανακοινώσει τα τρία φετινά του εξώφυλλα και ο Άντονι Ντέιβις ήταν εκείνος που μας έδωσε μια πρώτη γεύση μέσω Tik Tok.

To NBA 2K21 είναι προ των πυλών και άπαντες περιμένουν με ανυπομονησία την νέα κυκλοφορία. Ο Άντονι Ντέιβις, μέσω Tik Tok, παρουσίασε το πρώτο βίντεο του παιχνιδιού, το οποίο είναι μια ανακοίνωση για τις ημερομηνίες που θα μάθουμε τους νέους σταρ που θα κοσμήσουν το εξώφυλλο. Την φετινή σεζόν αναμένονται πιθανότατα 3 παίκτες για εξώφυλλο και η αγωνία είναι μεγάλη, για ακόμα μια σεζόν.

Υπάρχει η φήμη, που υποστηρίζεται πολύ έντονα, ότι στο ένα cover θα είναι ο Κόμπι Μπράιαντ, στο Legent Edition, ενώ πιθανότατα θέση έχει βρει και το νέο αστέρι του ΝΒΑ, ο Ζάιον Ουίλιαμσον. Ο νεαρός έχει εμφανιστεί σε ένα βίντεο teaser που είχε παίξει τον περασμένο μήνα και πιθανότατα θα είναι εκείνος στο εξώφυλλο.

Η τρίτη θέση παραμένει ένα μυστήριο με πολλές αναφορές να λένε, ότι εξαιτίας της απήχησης του «The Last Dance» να δοθεί το τρίτο εξώφυλλο στον Μάικλ Τζόρνταν.

@nba2k

##NBA2K20 ##NBA2K21

♬ ALL IN - ZaeHD & CEO