Μπήκαμε στο... ρινγκ του WWE 2K20 (pics)

Gazzetta team
Μπήκαμε στο... ρινγκ του WWE 2K20 (pics)
Με κάθε επισημότητα, η 2K παρουσίασε την περασμένη Παρασκευή στο Λονδίνο το WWE 2K20, που έρχεται στις 22 Οκτωβρίου!

Έρχεται και από αυτά που είδαμε, αναμένεται να μετατρέψει τα... σαλόνια μας σε ρινγκ!

Στην εκδήλωση, όπου παραβρέθηκε ο εκ των παρουσιαστών του WWE για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ -που εκπροσώπησε και το gazzetta.gr- Νίκος Ράλλης, έγινε η παρουσίαση των νέων χαρακτηριστικών του WWE 2K20 (που, πιστέψτε μας, είναι πάρα πολλά), ενώ δόθηκε η ευκαιρία στους δημοσιογράφους να παίξουν για περισσότερες από δύο ώρες το παιχνίδι, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με πολλές τηλεοράσεις -και άφθονα επιφωνήματα.

Άπαντες, λοιπόν... χάζεψαν με τα εκπληκτικά σε λεπτομέρεια ρεαλιστικά γραφικά, ενώ όλοι σχολίασαν θετικά το -ξεκάθαρα- πιο εύχρηστο gameplay του.

Πράγματι, το να σηκώσεις ένα τραπέζι και να το πετάξεις στον αντίπαλο είναι πιο εύκολο από ποτέ!

Στον χώρο είχε στηθεί ένα κανονικότατο ρινγκ, με καρέκλες -που δεν εκσφενδονίζονταν, ευτυχώς- και μια μεγάλη οθόνη, στην οποία και έγινε η παρουσίαση.

Από τα πιο σημαντικά στοιχεία του WWE 2K20 είναι το γεγονός πως το career mode θα έχει διάρκεια 20 και πλέον ωρών, με 18 κεφάλαια, δηλαδή διπλάσια από το περσινό παιχνίδι. Για πρώτη φορά, δε, στην ιστορία του παιχνιδιού δίνεται η δυνατότητα επιλογής τόσο αντρών όσο και γυναικών στο MyPLAYER και στο MyCAREER.

Μάλιστα, μπορείς να ζήσεις ξανά το «ταξίδι» των Four Horsewomen, που άλλαξαν μια για πάντα τη μοίρα των γυναικών στο WWE: Των Σάρλοτ Φλερ, Σάσα Μπανκς, Μπέιλι και Μπέκι Λιντς -η οποία, για να μην ξεχνιόμαστε, κοσμεί το εξώφυλλο του παιχνιδιού, μαζί με τον Ρόμαν Ρέινς.

Μιας και το έφερε η κουβέντα, το παιχνίδι περιλαμβάνει και ένα Tower, που βασίζεται στην ιστορία και στην καριέρα του Big Dog -που νίκησε τη λευχαιμία και είναι εδώ, πιο δυνατός από ποτέ!

Επίσης, το WWE 2K20 περιλαμβάνει 270 σκηνές και πάνω από 20.000 σειρές διαλόγων, ενώ, προκειμένου να ξεφύγει από τα στενά όρια ενός απλού simulation παιχνιδιού, σου δίνει τη δυνατότητα να μεταφερθείς σε έναν κόσμο όπου οι superstars είναι... ζόμπια!

Σοβαρά, σκεφτείτε λίγο τον Μπρον Στρόουμαν ως ζόμπι.

Στη συζήτηση που είχαμε, μάλιστα, με τον Game Designer του WWE 2K20, Ramella Ballesca, μας είπε: «Το ωραίο στο φετινό παιχνίδι είναι πως τα πολλά διαφορετικά modes θα καλύψουν τα πολλά διαφορετικά είδη οπαδών που υπάρχουν εκεί έξω.

Υπάρχει, μάλιστα, το Showcase, που αφορά τους πιο σκληροπυρηνικούς οπαδούς του wrestling. Όσο για το career mode, θα είναι, πραγματικά, τρελό, με storyline που επεκτείνεται και εκτός του ρινγκ.

Επίσης, υπάρχει το Road to Glory, το online mode, που σου επιτρέπει να ανταγωνιστείς άλλους παίκτες και να φτάσεις στην κορυφή. Όσο για το mode με τα ζόμπι, που θυμίζει Halloween, πολλά πράγματα γεννιούνται στο μυαλό σου με βάση αυτό που θέλουν οι φανς. Πολλά χρόνια τώρα μας λένε πως ''δεν πρέπει να είστε απλά ένα παιχνίδι προσομοίωσης'' και ότι ''το wrestling πρέπει να είναι τρελό''. Ξεκίνησε, λοιπόν, από αυτό ακριβώς το πράγμα η ιδέα. Θέλαμε να φτιάξουμε κάτι που θα μας ενθουσιάσει και που θα αρέσει στους φανς να δουν. Κάτι διαφορετικό.

Ξεκινάμε με αυτό και θα ακολουθήσουν και άλλα, που δεν μπορώ να αποκαλύψω ακόμα, αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτά».

Ετοιμαστείτε λοιπόν και σημειώστε την ημερομηνία: 22 Οκτωβρίου!