10 λόγοι που δεν γουστάρουμε τους «Μαχητές»! (pics & vids)

Νίκος Μαρούδας
10 λόγοι που δεν γουστάρουμε τους «Μαχητές»! (pics & vids)
Το Survivor έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και πλέον όλοι έχουμε καταλήξει και... στηρίζουμε μία εκ των δύο ομάδων! Ε λοιπόν, ήρθε η ώρα να σας πούμε γιατί... αντιπαθούμε τους «Μαχητές»!

Του Νίκου Μαρούδα

Η αλήθεια είναι πως είχαμε ξεχάσει πως είναι να «συμπαθείς» και να «αντιπαθείς» παίκτες reality. Βλέπετε όλο αυτό έμοιαζε αρκετά μακρινό για την ελληνική τηλεόραση και κάπως... παλιό. Όλα αυτά ήρθε να τα διαψεύσει το Survivor! Τα νούμερα τηλεθέασης πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και κάπως έτσι ήδη έχουν υπάρξει... συμπαθητικοί και αντιπαθητικοί παίκτες.

Το θέμα μας εδώ όμως δεν είναι πως υπάρχει ένας – δύο αντιπαθητικοί παίκτες, αλλά μια ολόκληρη ομάδα! Προσωπικά, είχα όλη την καλή θέληση να υποστηρίξω τους «Μαχητές» όταν ξεκινούσε το παιχνίδι, αλλά από το πρώτο επεισόδιο κατάλαβα πως με τους παίκτες που έχουν... δεν!

Και όχι απλά με έχουν δικαιώσει, αλλά βλέπω πως οι περισσότεροι έχουν την ίδια άποψη με εμένα. Είμαστε όλοι πλέον φανατικοί με τους «Διάσημους»! Πάμε όμως να δούμε 10 λόγους για τους οποίους οι μαχητές μας είναι τόσο αντιπαθητικοί.

1. Πρώτο επεισόδιο και βλέπεις την παρουσίαση των παικτών. Εντάξει από τους «Διάσημους» ήξερες τι να περιμένεις. Οι «Μαχητές» ήταν κάτι άγνωστο. Και ξεκινάς βλέποντας Πάνος τάδε «μάνατζερ ράγκμπυ», Κωνσταντίνος τάδε «πρώην μισθοφόρος». Εκεί λες ρε παιδιά τι είναι αυτά; Το Survivor ποιας χώρας βλέπω; Καταλαβαίνεις από τα πρώτα δευτερόλεπτα πως εδώ υπάρχει ψωμί και πως σύντομα θα έχεις... εκνευριστεί! Γιατί δηλαδή δεν γράφεις άνεργος; Ντρέπεσαι; Τελικά βέβαια ο Κωνσταντίνος μας διέψευσε, σε αντίθεση με τον Πάνο που είναι ασταμάτητος...

2. Γίνεται η πρώτη μονομαχία, κερδίζουν το σπίτι και ξαφνικά εμφανίζεται ως... αρχηγός, εκείνος που έπαθε θλάση στο πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα του! Ε όχι ρε παιδιά. Δεν τον αφήνετε να κάνει κουμάντο, του κόβετε την φόρα με την μία! Αντίθετα δεν μίλησε κανείς, βέβαια μετά από κάποιες μέρες άρχισε να γκρινιάζει πάνω από την μισή ομάδα. Καλά να πάθετε!

3. Ακόμα δεν έχει γίνει το πρώτο παιχνίδι ασυλίας και ήδη οι «Μαχητές» έχουν χωριστεί σε κλίκες. Ο μάνατζερ ράγκμπυ, ο κινέζος από την Θεσσαλονίκη, ο... τρελός κύπριος (όπως λέει ο Τανιμανίδης), ο μπόντι μπίλτερ και η Ελένη από τη μία, ο πρώην μισθοφόρος, η μαμά Ειρήνη και οι δίδυμες από την άλλη. Και στη μέση το μοντέλο της παρέας, η Σάρα και ο κακομοίρης ο άνεργος που τελικά δεν άντεξε και σηκώθηκε και έφυγε. Ρε παιδιά, έχετε κερδίσει το πρώτο άθλημα και αρχίζετε να τρώγεστε; Ε όχι ρε, πως να σας δούμε με καλό μάτι;

4. Στο πρώτο συμβούλιο, αποφασίζουν να διώξουν τον πιο δυνατό τους παίχτη γιατί... έτσι, δεν τους άρεσε! Δύο πατάτες είχε ο Χριστιανός, λογικό να τις ζητήσει. Όχι φίλοι μου, δεν θα τις πάρει τόσο απλά. Τι εννοείς είναι δικές του και πρέπει να τις πάρει; Όοοοχι, «αφού πιάσατε ψάρια τι τις θέλετε τις πατάτες» θα πει ο Πάνος και κάποιοι ακόμα από την παρέα και εκεί σιγουρεύεσαι, έχεις να κάνεις με... ψυχούλες! Φάγαμε κάνα πεντάλεπτο για ΔΥΟ ΠΑΤΑΤΕΣ οι οποίες στην τελική άνηκαν στον Γιώργο που έδιωξαν κακήν κακώς οι «Μαχητές».

5. Είσαι σε ένα νησί το οποίο φαίνεται να έχει πολλά μέρη για εξερεύνηση. Πάρα πολλά όμως! Έχεις μείνει από φαγητό (πως να μη μείνεις, ένα έπαθλο της προκοπής δεν μπορείς να κερδίσεις), αλλά όχι δεν πας να ψάξεις για τροφή στο δάσος. Περιμένεις τις καρύδες να πέσουν από τα δέντρα να φας! Ρε πάρτε τον... ποπό σας και πηγαίνετε να δείτε μήπως υπάρχει τίποτα πιο μέσα στο νησί! Μα καλά κανείς δεν έβλεπε Survivor 1 και 2;

6. Κερδίζεις την ασυλία (αν και μέχρι τότε δεν είχες δει χαρά) και υποτίθεται η ομάδα θα μείνει ενωμένη. Όχι, οι κλίκες φροντίζουν ώστε να μην περάσει λεπτό χωρίς ένταση. Το Πάνος vs Κωνσταντίνος ήδη έχει περάσει σε άλλο επίπεδο (φυσικά στηρίζουμε πρώην μισθοφόρο που προφανέστατα αδικείται στην ομάδα που βρίσκεται).

7. Έρχεται η ώρα να ψηφίσεις και λες ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ πως θα επιλέξεις τον δεύτερο σε ψήφους. Είτε είσαι ο Κινέζος, είτε ο μάνατζερ ράγκμπυ! Τελικά όμως η δεύτερη σε ψήφους την έβγαλε καθαρή γιατί ήταν της κλίκας και στον... κόσμο δόθηκε η Ελισάβετ (ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ) και ο Κωνσταντίνος (ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ). Κλείστε το παιδιά!

8. Επιτέλους ας βγει κάποιος άλλος μπροστά. Φτάνει με τον μάνατζερ ράγκμπυ! Λέει δεν θα μιλήσει στο επόμενο αγώνισμα και δεν σταματάει την ώρα του αγώνα. Ας του πει κάποιος «έλα κάτι είπαμε, κάτσε κάτω», αμέσως θα αποκτήσει οπαδούς! Όμως... Ποτέ, κανείς!

9. Ρε Γουίλι, ρε αγόρι μου. Φτάνεις στο συμβούλιο είναι η πρώτη σου επαφή με τις δύο ομάδες, όλοι σε καλωσορίζουν ένθερμα και δεν σταματάς να μιλάς. Λες και το κορυφαίο για τους αντίπαλους «τώρα που ήρθα, θα χάσουν». Κάτσε βρε, που μέχρι πριν μια εβδομάδα έτρωγες πίτσες στον καναπέ σου και ξαφνικά ήρθες να το... σηκώσεις. Κάλμα!

10. Γουίλι part 2! Άντε να πούμε ότι ήταν μια κακή στιγμή. Δώσαμε μια δεύτερη ευκαιρία στον Γουίλι να μας αποδείξει πως κάναμε λάθος. Αμ δε. Πρώτο του παιχνίδι, τυχαίνει (ξεκάθαρα!) να κερδίσει τον Χανταμπάκη και αρχίζει τα δικά του. «Ποιος Χανταμπάκης και... λαλακίες». Ώπα, βρε, ώπα! Τώρα ήρθες και θα ειρωνευτείς με την μία; Αλλά με την ομάδα αυτή, τι άλλο να κάνεις. Κανείς δεν του είπε «τι είναι αυτά ρε, ξεκόλλα παιχνίδι είναι». Και ποιος να το κάνει άλλωστε, αφού είπαμε... ψυχούλες! Η θεία δίκη ήρθε στο φινάλε που έχασε και την τυρόπιτα η ομάδα του με αυτόν στον... τελικό. Καλές καρύδες παιδιά!