Παγκόσμιο Κ20: Ασημένιο μετάλλιο η Φιλιππίδου στη δισκοβολία

Newsroom
Παγκόσμιο Κ20: Ασημένιο μετάλλιο η Φιλιππίδου στη δισκοβολία

bet365

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Αρετή Δέσποινα Φιλιππίδου στον τελικό της δισκοβολίας γυναικών Κ20 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Κάλι της Κολομβίας κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. 11η στον ημιτελικό η Εμμανουηλίδου στα 100μ.

Έχοντας πραγματοποιήσει σπουδαία εμφάνιση στον τελικό της δισκοβολίας γυναικών Κ20 η Αρετή Δέσποινα Φιλιππίδου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο επιβεβαιώνοντας την άριστη αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ξεκίνησε τον αγώνα με άκυρη βολή αλλά δεν το έβαλε κάτω. Στη δεύτερη προσπάθεια πέτυχε 51.69μ και στην τρίτη βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ με 54.48. Από την τρίτη βολή ήδη ήταν σε τροχιά μεταλλίου και βρισκόταν στη δεύτερη θέση την οποία δεν έχασε μέχρι την ολοκλήρωση των προσπαθειών.

Στην τέταρτη βολή η Φιλιππίδου που γυμνάζεται με τον Δάκη Φιλιππίδη πέτυχε 50.97μ, στην πέμπτη 54.35μ. ενώ ήταν άκυρη στην έκτη.

Η Φιλιππίδου που ήταν φιναλίστ και στο προηγούμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Ναϊρόμπι το 2021, 5η με επίδοση 48.84μ, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη αλλά τώρα ζει και προπονείται στην Αμερική, καθώς σπουδάζει Κινησιολογία στο πανεπιστήμιο του Κεντάκι.

11η στον ημιτελικό η Εμμανουηλίδου

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου ολοκλήρωσε εξαιρετικά την παρουσία της στα 100μ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Κάλι της Κολομβίας με την 11η θέση που κατέκτησε στον ημιτελικό.

Μάλιστα η ταλαντούχα πρωταθλήτριά μας έχει την ίδια επίδοση με τη 10η αλλά στην ανάλυση του χρόνου της έχει 11.51, 510 έναντι 11.51, 501 της 10ης Βρετανίδας Γκούντισον.

 

Τελευταία Νέα