Το καράβι της Μάλαγα... βυθίζεται (vid)!

Το καράβι της Μάλαγα... βυθίζεται (vid)!

Gazzetta team
Το καράβι της Μάλαγα... βυθίζεται (vid)!

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα βρει στο δρόμο του τη Μάλαγα για μια θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει το προφίλ της ισπανικής ομάδας που... καταρρέει!

Η ομάδα που μέχρι πριν από λίγο καιρό θεωρούταν ίσως η... χειρότερη από τις υποψήφιες αντίπαλους, η αλλαγή δεδομένων την φέρνει πιο κοντά στα μέτρα του Παναθηναϊκού! Οι Ανδαλουσιανοί με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι στον πάγκο τους πέρυσι κατάφεραν να βγουν τέταρτοι στην Πριμέρα Ντιβισιόν και να παρουσιάσουν μία ομάδα με αρκετά ονόματα. Το οποία, όμως, έχουν αρχίσει να εγκαταλείπουν το καράβι το ένα μετά το άλλο! Ο λόγος είναι ότι ο Σεΐχης Αλ Τανί, ο οποίος ανέλαβε πριν από περίπου δύο χρόνια για 36 εκατομμύρια ευρώ, αποφάσισε να κόψει τη χρηματοδότηση και ψάχνει τρόπο να ξεφορτωθεί την ομάδα. Η Μάλαγα χρωστάει... παντού! Οι Ρόντον, Φαν Νίστελροϊ, Καθόρλα και Ματάισεν είχαν απευθυνθεί στην AFE, καθώς τους οφείλεται το 40% των μισθών της περασμένης σεζόν. Οι τρεις πρώτοι αποτελούν ήδη παρελθόν, ενώ και ο τέταρτος ετοιμάζει... βαλίτσες!

Ο Ολλανδός σταμάτησε το ποδόσφαιρο, ο Βενεζουελάνος πήγε... βόρεια στη Ρούμπιν Καζάν και ο Ισπανός ανακοινώθηκε από την Άρσεναλ. Με τα χρήματά των μεταγραφών τους δεν θα αποκτηθούν άλλοι παίκτες, αλλά θα γίνουν προσπάθειες να καλυφθούν οι μαύρες τρύπες, καθώς σύμφωνα με τα ρεπορτάζ υπήρχε η απειλή ακόμα και τους ευρωπαϊκού αποκλεισμού, λόγω των οφειλών σε ομάδες. «Ξένο σώμα» θεωρείται και ο Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος οδεύει προς Σαμπντόρια, ενώ είναι πιθανό να αποχωρήσουν και ο Τουλαλάν με τον Χοακίν.

Τίτλοι: -

Γήπεδο: «Ροσαλέδα» (28.963)

Ετος Ιδρυσης: 1948

Το ρόστερ της Μάλαγα:

Τερματοφύλακες: Κάρλος Καμενί (Καμερούν), Βίλι Καμπαγέρο (Αργεντινή), Πολ (Ισπανία).

Αμυντικοί: Χεσούς Γκάμεθ (Ισπανία), Γουέλινγκτον (Βραζιλία), Μάρτιν Ντεμικέλις (Αργεντινή), Γιόρις Ματάισεν (Ολλανδία), Νάτσο Μονρεάλ (Ισπανία), Σέρχιο Σάντσεθ (Ισπανία).

Μέσοι: Ιγκνάσιο Καμάτσο (Ισπανία), Χοακίν Σάντσεθ (Ισπανία), Ζερεμί Τουλαλάν (Γαλλία), Έντσο Μαρέσκα (Ιταλία), Ντούντα (Πορτογαλία), Ντιέγκο Μπουονανότε (Αργεντινή), Φρανθίσκο Ίσκο (Ισπανία), Ελισέου (Πορτογαλία), Χοσέ Λουίς Γκαρθία Ρέθιο (Ισπανία).

Επιθετικοί: Σεμπαστιάν Φερνάντεθ (Ουρουγουάη), Ζούλιο Μπαπτίστα (Βραζιλία), Χουάν (Χουάνμι) Μιγκέλ Χιμένεθ (Ισπανία), Φρανθίσκο Πορτίγιο (Ισπανία).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα