Με δίδυμο Ελ Αραμπί - Τικίνιο πρέπει να βρεθεί φόρμουλα και για Χασάν

Με δίδυμο Ελ Αραμπί - Τικίνιο πρέπει να βρεθεί φόρμουλα και για Χασάν

Με δίδυμο Ελ Αραμπί - Τικίνιο πρέπει να βρεθεί φόρμουλα και για Χασάν

bet365

Ο Δημήτρης Τομαράς γράφει το πρώτο blog του στο νέο και πανέμορφο Gazzetta και καταπιάνεται με το ζήτημα των επιθετικών στον Ολυμπιακό για τη νέα χρονιά.

Ήρθε λοιπόν και έκλεισε και τυπικά ο Τικίνιο Σοάρες. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος και πολύ ποιοτικός φορ που ήρθε για να... κουμπώσει στο πλάνο του Μαρτίνς στον Ολυμπιακό με δεδομένο το Κόπα Άφρικα της ερχόμενης σεζόν που θα σημαίνει πως Ελ Αραμπί και Χασάν θα χρειαστεί να λείψουν μεσούσης της περιόδου για ένα σημαντικό διάστημα.

Ο Τικίνιο λοιπόν εκτός από παίκτης του Ντέκο και πρώην παίκτης του Μαρτίνς είναι και ένας στράικερ που δεν ήρθε για να... τρώει πάγκο. Άρα λοιπόν θα πρέπει να περιμένουν άπαντες (και εμείς μαζί) μία προσαρμογή των δεδομένων του κόουτς και ένα σχήμα που να μπορεί να χωρέσει και τον Ελ Αραμπί και τον Τικίνιο. Διότι προφανώς ο Βραζιλιάνος δεν θα περιμένει το Κόπα Άφρικα για να αρχίσει να παίζει βασικός.

Ένα βασικό ερώτημα δεν έχει να κάνει μόνο με τη συνύπαρξη των δύο στο σχήμα του Μαρτίνς. Το εάν δηλαδή θα χρειαστεί να καταφύγει στο 4-4-2 ή να δουλέψει ξανά το 3-4-3 βάζοντας τον Ελ Αραμπί στα άκρα. Και αυτό διότι στην εξίσωση υπάρχει και τρίτος φορ.

Ο Χασάν με τον Ελ Αραμπί

Ο Χασάν είναι η χαρά κάθε προπονητή όμως και αυτός θα χρειάζεται χρόνο ως 3ος πλέον φορ

Ο Αχμέντ Χασάν είναι μία περίπτωση επιθετικού που δεν θα τον δεις ποτέ να γκρινιάξει γιατί δεν παίζει. Θα μείνει στωικά στον πάγκο και θα περιμένει την ευκαιρία του.

Ο Χασάν του Ολυμπιακού όμως είναι και ένας στράικερ που έχει βάλει αρκετά σημαντικά γκολ στους Πειραιώτες. Και τι γκολ ε; Γκολ εκατομμυρίων όπως με τη Μαρσέιγ και γκολ μεγάλων προκρίσεων όπως με Αϊντχόφεν.

Από τη στιγμή που είναι ένας παίκτης της αρεσκείας του προπονητή ο Μαρτίνς θα ήθελε να μείνει. Είναι όμως μία σημαντική παράμετρος το πόσο θα μπορεί να παίζει με τον Ολυμπιακό να έχει πλέον και Ελ Αραμπί και Τικίνιο. Και προσέξτε τη διαφορά. Στη νέα κατάσταση ο Αιγύπτιος θα είναι ο 3ος φορ και όχι 2ος όπως ήταν την προηγούμενη περίοδο.

Ο Τικίνιο να είναι ο επόμενος Ελ Αραμπί

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποκτήθηκε και για έναν ακόμα λόγο. Τη νεά σεζόν ο Ελ Αραμπί θα είναι 35 ετών. Κάτι που σημαίνει πως τα χρόνια περνάνε. Ένας Τικίνιο που - όπως όλοι περιμένουν στον Ολυμπιακό να συμβεί - θα μπορέσει λοιπόν να κάνει μία καλή χρονιά το 2021-2022 θα είναι πια έτοιμος να μπει στα... παπούτσια του Γαλλομαροκινού φορ και να είναι πια ο πρώτος φορ στον Ολυμπιακό.

Το νέο Gazzetta είναι ήδη εδώ και αρέσει!

Το νέο Gazzetta είναι στον αέρα από το πρωί της Δευτέρας. Με νέο look και με τρομερή διάθεση και φυσικά έχοντας ήδη αποσπάσει πολύ καλά σχόλια. Όπως πάντα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και το Gazzetta ανέκαθεν λειτουργούσε έτσι. #Να περάσει λοιπόν Gazzetta, δεν βρίζω και πάμε για νέα ιντερνετικά... ταξίδια.

Υ.Γ. Πέρασαν αρκετές ημέρες απ' όσα ακολούθησαν μετά τον τελικό του Κυπέλλου αλλά όλη η στάση του Πάμπλο Γκαρσία δικαίωσε αυτήν εδώ τη... γωνιά. Ο Ουρουγουανός βέβαια στην περίπτωση των ύβρεων κατά του Ολυμπιακού δεν προκάλεσε απλά αλλά ξέφυγε για τα καλά, δείχνοντας ότι πολύ απλά δεν μπορεί να διαχειριστεί το να είναι προπονητής όχι μόνο στον ΠΑΟΚ αλλά σε οποιονδήποτε Οργανισμό διεκδικεί τίτλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.