Ντέιβις και Ουέιντ παρακολούθησαν και στήριξαν το WNBA! (pics & vid)

Αντωνία Σπανού
Ντέιβις και Ουέιντ παρακολούθησαν και στήριξαν το WNBA! (pics & vid)

bet365

Οι Άντονι Ντέιβις και Ντουέιν Ουέιντ βρέθηκαν και παρακολούθησαν αγώνα WNBA και με τις δηλώσεις τους προσπαθούν να κάνουν το κοινό να στρέψει την προσοχή του στο γυναικείο μπάσκετ.

Ο παίκτης των Λέικερς και ο θρύλος, Ντουέιν Ουέιντ βρέθηκαν στο γήπεδο για ακόμα μια φορά, για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του WNBA, μεταξύ Chicago Sky και Ιndiana Fever. Οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν λίγο, αλλά παράλληλα σχολίασαν και το γυναικείο μπάσκετ. Ο Ντέιβις είχε πάρει μαζί του παιδιά από το καμπ του, ελπίζοντας να τα κάνει να συνειδητοποιήσουν πόσο σπουδαίο είναι το WNBA.

«Λατρεύω να βλέπω μπάσκετ, η οικογένεια μου είναι μπασκετική και πιστεύω ότι θα ήταν ωραίο για τα παιδιά να έρθουν εδώ και να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι από μια διαφορετική οπτική. Δεν είμαι σίγουρος αν τα περισσότερα από αυτά παιδιά έχουν δει ποτέ ένα παιχνίδι του WNBA».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ουέιντ, που προσπαθεί και εκείνος με την σειρά του να δώσει την προσοχή που του αξίζει στο γυναικείο μπάσκετ.

«Αγαπάμε το μπάσκετ. Είναι σπουδαίο το μπάσκετ που παίζεται στο WNBA, όπως και στο ΝΒΑ, όπως και στον υπόλοιπο κόσμο. Πάντα λέω ότι μερικοί από τους καλύτερους παίκτες είναι οι παίκτριες του WNBA. Θέλουμε να το δούμε να μεγαλώνει. Έχουν περάσει 20 χρόνια. Είναι αρκετός καιρός. Είναι ώρα για τις γυναίκες του WNBA να πάρουν την αναγνώριση που τους αξίζει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WNBA Τελευταία Νέα