Ιονέσκου: Ο Κόμπι της... έστρωσε τον δρόμο και εκείνη γράφει ιστορία

Ιονέσκου: Ο Κόμπι της... έστρωσε τον δρόμο και εκείνη γράφει ιστορία

Νίκος Καρφής
Ιονέσκου: Ο Κόμπι της... έστρωσε τον δρόμο και εκείνη γράφει ιστορία

bet365

Η σταρ του WNBA και πουλέν του αξέχαστου Κόμπι Μπράιαντ συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα παρκέ του WNBA.

O τεράστιος Kόμπι Μπράιαντ δεν θα ξεχαστεί ποτέ από τους λάτρεις του μπάσκετ και όχι μόνο, αφού τα όσα πρόσφερε στο άθλημα είναι ανεκτίμητα. Ένας παικταράς και αγάπησε το άθλημα με όλη του την καρδιά και μας πρόσφερε απίθανες στιγμές μαγείας, κάνοντας πολλά παιδιά να θέλουν να γίνουν σαν εκείνον.

Ο Black Mamba είχε πάρει υπό την προστασία του ένα μεγάλο αστέρι του γυναικείου μπάσκετ από τα πρώτα της βήματα, τη Σαμπρίνα Ιονέσκου και περνούσε χρόνο μαζί της, δίνοντας πολύτιμες συμβουλές. Είχε εξαιρετική σχέση η περιφερειακός των Νew York Liberty με τον θρύλο των Λέικερς, αφού ήταν το είδωλο της και τον λάτρευε. «Ο,τι κάνω το κάνω χάρη σε αυτόν», είχε πει παλιότερα.

Πλέον η Σαμπρίνα αποτελεί ένα από τα μεγάλα αστέρια του WNBA στα 24 της χρόνια και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, κάνοντας περήφανο τον μέντορα της, Κόμπι που την βλέπει από τη γειτονιά των αγγέλων μαζί με την κόρη του, Τζίτζι και την καμαρώνουν.

Το τελευταίο της επίτευγμα έγινε πριν λίγες ώρες, αφού η ταλαντούχα Σαμπρίνα αποτελεί πλέον την πρώτη παίκτρια στην ιστορία με 500+ πόντους, 200+ ασίστ και 200+ ριμπάουντ μέσα σε μια σεζόν. Μια point guard που αξίζει να παρακολουθήσει κάποιος για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται το παιχνίδι.

 

WNBA Τελευταία Νέα