Γκράινερ: Άδεια να επικοινωνεί με τις συμπαίκτριες της, αλλά μόνο με επιστολές ή e-mails

Γκράινερ: Άδεια να επικοινωνεί με τις συμπαίκτριες της, αλλά μόνο με επιστολές ή e-mails

bet365

Η Μπρίντεϊ Γκράινερ έλαβε την άδεια να επικοινωνεί με τις συμπαίκτριες της. Αλλά μόνο με γραπτά μηνύματα, προκειμένου να περνούν από την απαραίτητη λογοκρισία.

Μετά από 105 ημέρες φυλάκισης, η Μπρίτνεϊ Γκράινερ έλαβε την άδεια επικοινωνίας με τον έξω κόσμο! Πλέον, έχει αποκτήσει το δικαίωμα να απαντάει σε e-mails και επιστολές που λαμβάνει από τις συμπαίκτριες και συναδέλφους της στο WNBA.

Η διαδικασία δεν είναι τόσο απλή, αφού η Γκράινερ δεν διαθέτει ηλεκτρονικό υπολογιστή ή τηλέφωνο και κάθε προσπάθεια επικοινωνίας θα φτάνει στα χέρια της τυπωμένο σε χαρτί.

Και αφού πρώτα περάσει από την απαραίτητη λογοκρισία. Την ίδια στιγμή, ο τρόπος της απόκρισης είναι ο ίδιος. Σε ένα κομμάτι χαρτί μπορεί να στείλει το δικό της μήνυμα, το οποίο είτε θα φύγει με τη μορφή επιστολής, είτε μέσω μιας φωτογραφίας που θα τραβήξουν οι δικηγόροι τους.

Όπως στα εισερχόμενα, έτσι και στα εξερχόμενα μηνύματα, θα πρέπει να περάσουν από το... κόσκινο των ρωσικών αρχών.

Δέκα χρόνια φυλακής και άλλες περιπτώσεις

Η Γκράινερ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει κατηγορίες για λαθρεμπόριο ναρκωτικών ουσιών (είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο της Μόσχας με φιαλίδια κάνναβης για ηλεκτρονικό τσιγάρο), οι οποίες επισύρουν ποινή μέχρι και 10 ετών!

Ήδη στις ρωσικές φυλακές βρίσκεται ο Αμερικανός Πολ Γουίλαν, ο οποίος το 2018 επισκέφθηκε φίλους για ένα γάμο και συνελήφθη με τις κατηγορίες της κατασκοπίας. Ενώ ένας πρώην πεζοναύτης, ο Τρέβορ Ριντ απελευθερώθηκε - με τη διαδικασία της ανταλλαγής κρατουμένων - μετά από τρία χρόνια φυλάκισης!

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WNBA Τελευταία Νέα