Ζενίτ: Τζο Τόμασον διετίας στους Ρώσους

Ζενίτ: Τζο Τόμασον διετίας στους Ρώσους

Newsroom
Ζενίτ: Τζο Τόμασον διετίας στους Ρώσους

bet365

Παίκτης της Ζενίτ για τις επόμενες δύο σεζόν είναι και επίσημα ο Τζο Τόμασον, με τους Ρώσους να ανακοινώνουν την απόκτηση του Αμερικανού μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Παίκτης της Ζενίτ με κάθε επισημότητα θα πρέπει να θεωρείται ο 29χρονος γκαρντ, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης μέχρι και το 2024. Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του παίκτη μέσω του λογαριασμού τους.

Η Ζενίτ... μετέφερε τα δικαιώματα του Τζο Τόμασον από την Μανρέσα στη δική της πλευρά «σπάζοντας» το συμβόλαιό του με τον ισπανικό σύλλογο, στον οποίο αγωνίστηκε την περσινή χρονιά.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Τόμασον τόνισε πως «Είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέρος της ομάδας... Το να αγωνιστώ υπό τις οδηγίες ενός προπονητή όπως ο Τσάβι Πασκουάλ θα με βοηθήσει να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου, το σταφ και φυσικά τους υπέροχους οπαδούς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα