Θίοντορ: «Κράξιμο» σε Μπεσίκτας για τις οφειλές (pics)

Θίοντορ: «Κράξιμο» σε Μπεσίκτας για τις οφειλές (pics)

Θίοντορ: «Κράξιμο» σε Μπεσίκτας για τις οφειλές (pics)

Η Μπεσίκτας αποφάσισε να μην πληρώσει τον Τζόρνταν Θίοντορ και ο ίδιος την... διέσυρε στο twitter.

Βαλένθια - Παναθηναϊκός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Αμερικανός γκαρντ και πρώην παίκτης της ΑΕΚ αποφάσισε να αποχωρήσει πριν από λίγο καιρό από την Μπεσίκτας, για την Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη.

Οι λόγοι του «διαζυγίου» ήταν οικονομικοί, αφού η τούρκικη ομάδα χρωστούσε χρήματα στον Θίοντορ, κάτι που τον έκανε να φύγει από τον σύλλογο.

Μετά την νέα ενημέρωση της Μπεσίκτας πως δεν θα τον πληρώσει, ο ίδιος «ξεσπάθωσε» στο twitter:

«Η Μπεσίκτας σήμερα επιβεβαίωσε πως δεν θα πάρω το τσεκ μου σήμερα. Ήδη το ήξερα αυτό. Κερδίζουν παιχνίδια και δεν μπορούν να πληρώσουν τους παίκτες που έχουν. Και ο κόσμος αναρωτιέται γιατί έφυγε. Έχω μια οικογένεια να ταΐσω.

Προς όλους τους νέους παίκτες εκεί έξω. Μην παίζετε τσάμπα. Μην διακινδυνεύετε την υγεία και την καριέρα σας για ομάδες που δεν νοιάζονται για εσάς.

Δεν έχω ανάγκη τα λεφτά, αλλά θέλω αυτά που έχω δουλέψει. Ήμουν τυχερός που έζησα καλά στο εξωτερικό, αλλά δεν είναι όλοι οι παίκτες στην κατάστασή μου. Δεν μπορώ να φανταστώ τι περνάει οι νέοι παίκτες που ζουν περιμένοντας, χωρίς να ξέρουν πότε και αν πληρωθούν.

Ήταν λάθος μου πάντως. Παντρεύτηκα το καλοκαίρι και ήθελα να είμαι στην Κωνσταντινούπολη, την οποία εγώ και η γυναίκα μου αποκαλούμε "σπίτι". Δεν με ένοιαζε σε ποια ομάδα θα υπέγραφα, αρκεί να ήμουν εκεί, να απολαμβάνω το μπάσκετ και να πληρώνομαι.

Αποδέχθηκα ακόμα και την μείωση στην Μπεσίκτας, επειδή καταλάβαινα την οικονομική κατάσταση του συλλόγου και τα προβλήματα στη χώρα με την ισοτιμία δολαρίου. Ήθελα απλά να παίζω σπίτι μου και να είμαι χαρούμενος.

Δείτε πως ήρθαν τα πράγματα. Είμαι στη Ρωσία τώρα!».