Ο Αταμάν έκανε... κωλοτούμπα μετά τις «αιχμές» του Μπαλμπάι

Gazzetta team
Ο Αταμάν έκανε... κωλοτούμπα μετά τις «αιχμές» του Μπαλμπάι

bet365

Ο Ντόγκους Μπαλμπάι την... είπε εμμέσως στον Εργκίν Αταμάν για το χρόνο συμμετοχής των Τούρκων παικτών στην Εφές και ο 52χρονος προπονητής τα «μάζεψε» μετά την νίκη επί της Μπασκόνια.

Ο Μπαλμπάι φόρεσε το εθνόσημο για το πέμπτο «παράθυρο» και μετά την νίκη επί της Ισπανίας έκανε δηλώσεις στην τούρκικη τηλεόραση, αφήνοντας «αιχμές» για τον Εργκίν Αταμάν.

Ο 29χρονος γκαρντ οδηγήθηκε σε αυτό το «ξέσπασμα», καθώς ο προπονητής της Εφές υποστήριζε πως οι γηγενείς παίκτες δεν μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικά στην ομάδα και γι' αυτό το λόγο χρησιμοποιεί περισσότερο τους ξένους.

Μετά, βέβαια, τις δηλώσεις του παίκτη του, και τη νίκη επί της Μπασκόνια, ο 52χρονος προπονητής τα... μάζεψε: «Ο Μπαλμπάι έπαιξε πολύ καλά. Πάλεψε σπουδαία ως αρχηγός. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μας που παίζουν στην εθνική ομάδα. Είμαστε η μόνη ομάδα που το κάνουμε στην Euroleague. Θέλουμε το καλύτερο για το μπάσκετ της χώρας και δουλεύουμε με την ομοσπονδία γι' αυτό. Έχουμε καλή σχέση και τους έδωσα συγχαρητήρια για την νίκη κόντρα στην Ισπανία».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα