Άρης: Πρόβλημα και με τον Καμάτσο
Μετά τον Ντάνιελ Μαντσίνι και ο Ράφαελ Καμάτσο μπήκε στη λίστα των αμφίβολων για τον Άρη ενόψει του αγώνα (23/10) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο πρώτος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και κατ’ αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά εκμηδενίστηκαν οι πιθανότητες συμμετοχής του στο αρχικό σχήμα και απλά θα αποφασιστεί αν θα είναι στην αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Πλέον στη λίστα των αμφίβολων προστέθηκε και ο Ραφαέλ Καμάτσο καθώς ο Πορτογάλος ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό με συνέπεια την απουσία του από το ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης.
Η αποστολή των «κίτρινων» θα ανακοινωθεί αύριο (22/10) αφού προηγηθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
