Super Cup, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Σκεπτικός ο Αταμάν στον πάγκο (vid)

Newsroom
.

bet365

Ο Παναθηναϊκός παραδόθηκε στον ρυθμό του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο του τελικού του Super Cup και ο Εργκίν Αταμάν έμεινε προβληματισμένος στην άκρη του πάγκου.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της σεζόν 2023/24 στον τελικό του Super Cup που διεξάγεται στη Ρόδο και οι Πειραιώτες έπαιξαν με τη βελόνα στο κόκκινο στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχτισε από νωρίς διαφορά ασφαλείας στο κλειστό της Καλλιθέας και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 37-11. Ο Παναθηναϊκός έκανε καταστροφικό πρώτο δεκάλεπτο και ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο με 3/12 δίποντα, 0/13 τρίποντα!

Στο πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της χρονιάς, η κάμερα έπιασε τον Εργκίν Αταμάν να μένει προβληματισμένος στην άκρη του πάγκου ενώ οι δυο ομάδες θα τεθούν εκ νέου αντιμέτωπες στην πρεμιέρα της EuroLeague την προσεχή Παρασκευή 6/10 στο ΟΑΚΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα