Γουόκαπ στο Gazzetta: «Ακόμα είναι Σεπτέμβριος, δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε»

Γουόκαπ στο Gazzetta: «Ακόμα είναι Σεπτέμβριος, δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε»

Γιώργος Κούβαρης
Γουόκαπ

bet365

Μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Super Cup, ο Τόμας Γουόκαπ μιλώντας στο Gazzetta ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων ότι δεν πρέπει να ξεγελάει το τελικό σκορ και η διαφορά των 20 πόντων απέναντι στο Περιστέρι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ: Γιώργος Κούβαρης

Το Περιστέρι bwin μπορεί να έβαλε τον Ολυμπιακό σε... προβληματισμό κατά τη διάρκεια του α' ημιχρόνου ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» επέβαλλαν ολοκληρωτικά τον ρυθμό τους και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στη νίκη με 84-64 και στην πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Super Cup.

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν σε αυτό το ματς και αποτελεί διαχρονικά «σταθερή αξία» του Ολυμπιακού είναι ο Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος αγωνίστηκε 22:50 και σε αυτό το διάστημα μέτρησε 8 πόντους έχοντας 1/4 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 6 ασίστ, 4 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

«Παίξαμε καλά για πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Σίγουρα δεν κάναμε το τέλειο παιχνίδι και οπωσδήποτε έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε ακόμα. Όμως θα βλέπουμε κάθε προπόνηση ξεχωριστά και κάθε ημέρα που περνάει, κάθε παιχνίδι που θα δίνουμε θα προσπαθούμε να βελτιώνουμε πράγματα στο παιχνίδι μας» είπε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ στο Gazzetta και συνέχισε:

«Σε καμία περίπτωση δεν ήταν τόσο εύκολο όσο μπορεί να φαίνεται με την τελική διαφορά στο σκορ. Το Περιστέρι είναι πολύ καλή ομάδα και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Έχει ταλέντο, είναι πολύ καλά προπονημένη και σίγουρα έκαναν πολλά σωστά πράγματα σε αυτό το ματς».

«Από απόψε κιόλας θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον τελικό διότι θέλουμε να πάρουμε το τρόπαιο και να προετοιμαστούμε κατάλληλα χωρίς να κοιτάμε τον αντίπαλο» ενώ παρά το καλό παιχνίδι που έκανε ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό ξεκαθάρισε ότι «σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε στο επίπεδο που θα θέλαμε. Βρισκόμαστε ακόμα στον Σεπτέμβριο! Οπότε αντιλαμβάνεστε ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας».

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, ο Ολυμπιακός θα δώσει το «παρών» στον μεγάλο τελικό του Super Cup (30/9, 20:30) περιμένοντας τον αντίπαλο από τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα