Αταμάν: «Να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας στο τέλος της σεζόν»

Αταμάν: «Να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας στο τέλος της σεζόν»

Γιώργος Κούβαρης
αταμαν

bet365

Ο Εργκίν Αταμάν για άλλη μια φορά αναφέρθηκε στους υψηλούς στόχους του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ: Γιώργος Κούβαρης

Ο Εργκίν Αταμάν μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του Super Cup της νέας αγωνιστικής σεζόν, αναφέρθηκε εκ νέου για τις υψηλές βλέψεις των «πρασίνων». Αρχικά ο Τούρκος τεχνικός είπε ότι «ύστερα από μια δύσκολη χρονιά του Παναθηναϊκού κάναμε το rebuild και πήραμε καλούς παίκτες με καλούς χαρακτήρες. Φυσικά είναι ώρα τώρα να παίξουμε καλό μπάσκετ. Είχαμε μικρή προετοιμασία και δεν είναι εύκολο να είσαι 100% έτοιμος. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν γιατί έχουμε μεγάλους στόχους αυτη τη σεζόν και ελπίζω να κάνουμε στο τέλος χαρούμενους τους φιλάθλους μας».

Για το γεγονός ότι υπάρχει «πίεση» στην Ελλάδα για το αποτέλεσμα αν και βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν: «Σε αυτό το τουρνουά καμία ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη. Θα είναι δύο παιχνίδια τα οποία σίγουρα θέλουν να κερδίσουμε το Super Cup. Δεν είναι ο βασικός μας στόχος αλλά θέλουμε να ξεκινήσουμε όμως τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο».

Για ενδεχόμενη διασταύρωση Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο Super Cup αν θα είναι το ζευγάρι του τελικού: «Δεν ξέρουμε ακόμα ποιες ομάδες θα πάνε στον τελικό. Είναι δύο ακόμα ομάδα που αξίζουν τον σεβασμό μας, όπως το Περιστέρι και ο ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα κάθε ματς είναι διαφορετικό. Διαφορετικό να να παίζεις στο Super Cup, διαφορετικό στο ελληνικό πρωτάθλημα και διαφορετικό στην Euroleague. Δεν λέμε ότι είναι ματς προετοιμασίας».

Για το αν έχει αποφασίσει για την 12άδα και ποιος ξένος θα μείνει εκτός: «Είχαμε κάποιους σημαντικούς τραυματισμούς και μετά το meeting με τους γιατρούς θα αποφασίσουμε ποιοι θα παίξουν στον ημιτελικό και αν προκριθούμε στη συνέχεια στον τελικό».

Μάλιστα αστειεύτηκε μεταξύ άλλων καθώς έχοντας συμφωνήσει σε μια απάντηση του Γιώργου Μπαρτζώκα είπε: «Συμφωνώ απόλυτα με τον κόουτς γιατί βλέπω τους παίκτες να θέλουν ν τελειωσει η εκδήλωση για να πάνε στο δείπνο»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα