Βιλντόζα: Οι Νικς πληρώνουν ρήτρα $2 εκατομμυρίων (pic)

Βιλντόζα: Οι Νικς πληρώνουν ρήτρα $2 εκατομμυρίων (pic)

Gazzetta team
Βιλντόζα: Οι Νικς πληρώνουν ρήτρα $2 εκατομμυρίων (pic)

bet365

Οι Νιου Γιορκ Νικς θέλουν τον Λούκα Βιλντόζα. Και για να αποκτήσουν θα πληρώσουν τη ρήτρα των $2 εκατομμυρίων στην Μπασκόνια!

Η πρόθεση των Νιου Γιορκ Νικς είναι δεδομένη: Θέλουν άμεσα την προσθήκη του Λούκα Βιλντόζα. Και πληρώνουν... όσο όσο! Η ρήτρα του Αργεντινού guard φτάνει στα δύο εκατομμύρια δολάρια, ποσό που προτίθεται να καταβάλει η ομάδα του ΝΒΑ, προκειμένου να βάλει στο ρόστερ της, και ενόψει των playoffs τον Βιλντόζα.

Τη φετινή σεζόν, σε 32 αγώνες στη EuroLeague, o 26χρονος Αργεντινός μέτρησε 10.2 πόντους, 3.5 ασίστ και 1.6 κλεψίματα σε 25:10 στο παρκέ.

Αν επισημοποιηθεί η μετακίνηση, θα είναι ο δεύτερος παίκτες που αφήνει την Ευρώπη για το ΝΒΑ τις τελευταίες ημέρες, μετά τον Γκάμπριελ Ντεκ της Ρεάλ, ο οποίος συμφώνησε με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Εξάλλου, στη μέση της σεζόν ο Φακούντο Καμπάτσο άφησε τους Μαδριλένους για τους Ντένβερ Νάγκετς.

Αρκετές ομάδες εξετάζουν την περίπτωση του συμπαίκτη του Βιλντόζα, Πιέρια Χένρι, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα