Αντετοκούνμπο: Γιάννης και Θανάσης στη Μούρθια για τον Άλεξ! (pics)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Αντετοκούνμπο: Γιάννης και Θανάσης στη Μούρθια για τον Άλεξ! (pics)

bet365

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ταξίδεψαν στον ισπανικό νότο και βρέθηκαν στη Μούρθια για να δουν τον αδελφό τους, Άλεξ που φέτος αγωνίζεται για πρώτη φορά ως επαγγελματίας.

Ο 18χρονος Άλεξ ολοκλήρωσε τη θητεία του στο Dominican High School κι αποφάσισε να παίξει για πρώτη φορά επαγγελματικό μπάσκετ στην Ευρώπη με τη φανέλα της Μούρθια σε μια ενδιαφέρουσα πορεία μπασκετικής διαδρομής, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με τους Ισπανούς, το οποίο περιλαμβάνει NBA out κάθε καλοκαίρι.

Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο θα αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα της Μούρθια (σ.σ. UAM Murcia Jiffy) που συμμετέχει στη Liga EBA, την τέταρτη κατηγορία του ισπανικού μπάσκετ και θα δουλεύει παράλληλα με τον Σίτο Αλόνσο και τους προπονητές της πρώτης ομάδας.

Στη σημερινή (28/9) προπόνηση της Μούρθια βρέθηκαν ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στα playoffs του ΝΒΑ με τον αποκλεισμό στα ημιτελικά της Ανατολής από τους Χιτ και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον αδελφό τους.

Εξάλλου, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο gazzetta.gr, ο general manager των Ισπανών, Αλεχάντρο Γκόμεθ είχε αναλύσει το πρότζεκτ που αφορά τον Άλεξ Αντετοκούνμπο, την επιμονή της Μούρθια στο ελληνικό στοιχείο και το πως σκοπεύει να αξιοποιήσει τον νεαρό άσο στην πιο ανταγωνιστική και απαιτητική λίγκα της Ευρώπης.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα