Θα "τρέξουν" Ρεάλ & Μπαρτσελόνα

Book-nomikarios Book-nomikarios
Θα "τρέξουν" Ρεάλ & Μπαρτσελόνα

bet365

Μετά το "τίμιο" 1.80 της Αζαρένκα απέναντι στη Σερένα Γουίλιαμς στα ημιτελικά του US OPEN, o Βοοk-nomikarios επιστρέφει στην παρέα μας με νέα πρόταση σε τιμή 1.90 για τον τελικό του Supercopa της ισπανικής ACB !
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Απ' τη μια πλευρά η Ρεάλ του Πάμπλα Λάσο είναι μια δουλεμένη ομάδα που ξέρει τι θέλει. Χθες ο κόουτς μοίρασε το χρόνο σε δραματικό βαθμό σε όλους. Προκειμένου να είναι ΟΛΟΙ ευχαριστημένοι, η ομάδα του Λάσο παίζει γρήγορα για να φτάνουν σουτ για όλους. Δεν ξέρω πως ακούγεται, αλλά είναι η αλήθεια. Αν εξαιρέσεις Γιουλ και Καμπάτσο που ψιλοφτιάχνονται και με τις ασίστ, οι άλλοι παίζουν σουτάκια με εξαίρεση τον νεαρό Γκαρούμπα που παίζει άμυνα. Δεν υπήρξε κανείς που να υστέρησε χθες, απλώς ο Κάρολ έπαιξε 10 λεπτά και δεν πήρε τρίποντα. Άρεσαν υπερβολικά οι νέοι της ομάδας Αλοσέν και Αμπάλντε που όμως αγωνίστηκαν κοντά στα 15 λεπτά έκαστος.

Η Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν ξέρουμε αν έπαιξε αμυντικά καλά ή αν το τέμπο οφείλεται στο στυλ του Ιβάνοβιτς που παίζει σκληρά. Νομίζω το δεύτερο, διότι όταν μπορούσε να τρέξει η Μπαρτσελόνα, το έπραξε, εξάλλου έχει πλέον Καλάθη και Χερτέλ, αν δεν τρέξει τώρα, πότε θα το κάνει ; Ο Καλάθης ήταν εξαιρετικός δημιουργικά, αλλά όχι εκτελεστικά με 0/5 τρίποντα, 1/4 δίποντα και 2/4 βολές ! Αναγεννημένος εμφανίστηκε ο πρώην ΝΒΑερ Αμπρίνες με 19 πόντους που πέρσι χωρίς υπερβολή ήταν... ρολίστας. Απόντος του Τόμιτς, ο Σαρούνας θέλει πιο γρήγορο 5άρι και έτσι για σήμερα ίσως υπάρξει θεματάκι στο μαρκάρισμα του Ταβάρες καθώς δεν υπάρχει παίχτης στο στυλ ή στα κυβικά του.

Το line είναι στους 162.5 pts, με λίγη ευστοχία μπορεί να βγει, ο ρυθμός θα υπάρχει.

ΙΣΠΑΝΙΑ ACB ΣΟΥΠΕΡΚΟΠΑ : ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ -> OVER 162.5 PTS (1.90)

ΥΓ. Περισσότερα tips στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).