O Λάσο ρωτήθηκε για το μέλλον του στη Ρεάλ (vid)

O Λάσο ρωτήθηκε για το μέλλον του στη Ρεάλ (vid)

Gazzetta team
O Λάσο ρωτήθηκε για το μέλλον του στη Ρεάλ (vid)

bet365

Το συμβόλαιο του Πάμπλο Λάσο ολοκληρώνεται το 2021 και ο προπονητής της Ρεάλ ρωτήθηκε για τα 9 χρόνια που προηγήθηκαν και το μέλλον του.

Για πολλούς ήταν ο loser. Ο προπονητής που δεν ήξερε να «διαβάζει» το παιχνίδι των αντιπάλων, που δεν είχε συστήματα, που δεν γνώριζε πώς να διαχειριστεί τους παίκτες του, πολλώ δε πώς να τους επιβληθεί. Αυτά τον Μάιο του 2014, μετά την αποτυχία στο Final 4 και την απώλεια του πρωταθλήματος από την Μπαρτσελόνα.

Πλέον ο Πάμπλο Λάσο έχει κλείσει το στόμα όλων όσοι των έστησαν στον τοίχο, όσοι τον αμφισβήτησαν ως κόουτς και ως άνθρωπο, αξιοποιώντας κατά τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο τις... μετρημένες ημέρες του στη Ρεάλ κι έχοντας πανηγυρίσει συνολικά 19 τίτλους ως προπονητής της «Βασίλισσας»: Δυο EuroLeague (2015 & 2018), πέντε πρωταθλήματα Ισπανίας, έξι Copa del Rey, πέντε Supercopa και το Διηπειρωτικό!

Ο Βάσκος βρίσκεται στην άκρη του πάγκου των Μαδριλένων από το 2011 και ρωτήθηκε για το μέλλον του κι απάντησε διπλωματικά: «Προσπαθώ να μην κοιτάζω τον αριθμό των χρόνων που πέρασαν. Προτιμώ να σκέφτομαι σεζόν ανά σεζόν. Κάθε χρονιά αρχίζει με υψηλές φιλοδοξίες, νέους στόχους, διαφορετικές καταστάσεις από μέρα σε μέρα. Φέτος έχω όλους τους παίκτες στη διάθεση μου, δουλεύουμε καλά και αυτό φαίνεται στους παίκτες»

Χρόνια στον πάγκο: 9 (2011-20)

Ρεκόρ: 192- 76 (71.6% επιτυχία)

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα