Καμπάτσο: Η «Marca» αναφέρει ότι αποφάσισε να φύγει από τη Ρεάλ!

Καμπάτσο: Η «Marca» αναφέρει ότι αποφάσισε να φύγει από τη Ρεάλ!

bet365

Δημοσίευμα της «Marca» αναφέρει πως ο Φακούντο Καμπάτσο έχει πάρει την απόφασή του κι αυτή είναι να πάει στο ΝΒΑ. Πως επηρεάζεται ο Παναθηναϊκός.

Η Ρεάλ Μαδρίτης περίμενε την απόφαση του Φακούντο Καμπάτσο, για να δει πως θα κινηθεί μεταγραφικά στα γκαρντ.

Οι επιλογές του Αργεντινού ήταν δύο: είτε να παραμείνει στη «Βασίλισσα», είτε να κυνηγήσει το όνειρό του στο ΝΒΑ.

Και σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», ο 29χρονος παίκτης επέλεξε το δεύτερο. Όπως αναφέρεται «πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να κάνει το βήμα για την κορυφαία λίγκα του πλανήτη. Οι Τίμπεργουλβς και οι Μάβερικς είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται περισσότερο για εκείνον».

Ακόμη, σημειώνεται πως ο Καμπάτσο έχει ρήτρα έξι εκατομμυρίων στο συμβόλαιό του και ο σύλλογος θέλει όλο το ποσό, για να τον αφήσει να φύγει, ενώ με μια μικρή μείωση, θα διατηρήσουν τα δικαιώματά του στην Ευρώπη.

Πως επηρεάζεται ο Παναθηναϊκός

Ήταν γνωστό μέχρι και σήμερα πως το «τριφύλλι» ενδιαφέρεται για τον Νικολάς Λαπροβίτολα, ο οποίος φαίνεται να μην είχε πάρει την τελική του απόφαση επίσης, αφού περίμενε να δει τι θα κάνει ο συμπαίκτης του.

Και παρόλο που οι Ισπανοί είχαν σίγουρη την συμφωνία με τους «πράσινους», τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν, εφόσον γίνει επίσημη η αποχώρηση του Καμπάτσο. Κι αυτό, διότι ο Λαπροβίτολα δεν είχε αυξημένο ρόλο στην Ρεάλ, αλλά με την «φυγή» του συμπατριώτη του, αυτό μπορεί να αλλάξει και τελικά να μείνει στην ομάδα της Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα