Αλόνσο: «Εξήγησα στον Γιάννη το πλάνο για τον Άλεξ κι έδωσε το ΟΚ»!

Αλόνσο: «Εξήγησα στον Γιάννη το πλάνο για τον Άλεξ κι έδωσε το ΟΚ»!

bet365

Ο προπονητής της Μούρθια, Σίτο Αλόνσο αποκάλυψε το story της μεταγραφής του Άλεξ Αντετοκούνμπο στην ισπανική ομάδα.

Η σεζόν 2020-21 θα βρει τον Άλεξ Αντετοκούνμπο στη Μούρθια, κάνοντας το πρώτο επαγγελματικό βήμα με στόχο το ΝΒΑ.

O 18χρονος Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Dominican High School μετρώντας 12.9 πόντους, 7.1 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 2.4 μπλοκ σε 28 συμμετοχές.

Πλέον θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Σίτο Αλόνσο στη Μούρθια, την ομάδα όπου αγωνίστηκαν φέτος οι Ντούσαν Σάκοτα, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, έχοντας ως συμπαίκτη τον MVP της Basket League, Κόνερ Φράνκαμπ.

Ο κόουτς Αλόνσο παραχώρησε συνέντευξη στο Colgados del aro, όπου αναφέρθηκε στον Άλεξ Αντετοκούνμπο και τις διαπραγματεύσεις με την οικογένεια του.

«Ο Άλεξ βρίσκεται υπό την επίβλεψη του αδελφού του, ο οποίος συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις. Μιλήσαμε μέσω Zoom με όλα τα αδέλφια, εξηγώντας το πλάνο μας σε ό,τι αφορά τον Άλεξ, τις προπονήσεις και τη δουλειά που θα κάνουμε μαζί του... Έπειτα από την κουβέντα μας, έδωσαν τη συγκατάθεση τους ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο Άλεξ είναι διαφορετικός από τον Γιάννη. Είναι πιο αδύναμος, ενδεχομένως λόγω της ηλικίας του. Είναι επίσης πολύ ευέλικτος, με άνοιγμα χεριών τα 2μ.18. Εξήγησα στον Γιάννη τον τρόπο που δουλεύω με τους νέους παίκτες. Ελπίζω να τον δούμε κάποια στιγμή στη Μούρθια για το reunion με τον αδελφό του».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα