Γιουλ: «Δεν υπάρχει επιτυχημένη ή αποτυχημένη χρονιά λόγω συνθηκών»

Γιουλ: «Δεν υπάρχει επιτυχημένη ή αποτυχημένη χρονιά λόγω συνθηκών»

Γιουλ: «Δεν υπάρχει επιτυχημένη ή αποτυχημένη χρονιά λόγω συνθηκών»

bet365

Ο Ισπανός γκαρντ των Μαδριλένων αναφέρθηκε στην επανεκκίνηση της σεζόν.

Σε δύο μέρες από τώρα (17/06) ξεκινά η δράση στα ισπανικά γήπεδα.

Ο Σέρχιο Γιουλ μίλησε στην «As» για την κατάσταση της ομάδας του, αλλά και για τις ιδιαιτερότητες λόγω κορονοϊού.

Ο Γιουλ ανέφερε χαρακτηριστικά πως, «Πάμε καλά φέτος. Κερδίσαμε το Super Cup και το Κύπελλο, παίζουμε με αυτοπεποίθηση σαν μία καλή ομάδα. Τώρα, έχουμε κάνει καλή δουλειά όσον αφορά την σωματική προετοιμασία.

Είναι μία ειδική τελική φάση. Έχουμε βάθος στο ρόστερ και θέλουμε να φτάσουμε στα κρίσιμα ματς, όντας σε φόρμα, αλλά όλα είναι άγνωστα και πρέπει να δούμε και τις άλλες ομάδες».

Για την κατάσταση που συνάντησαν στην Βαλένθια... «Τα άδεια γήπεδα θα είναι το πιο περίεργο πράγμα. Θα μας λείψουν οι οπαδοί, επειδή αυτοί πάντα κάνουν την διαφορά σε εντός και εντός έδρας ματς, δίνουν το επιπλέον κίνητρο και την επιπλέον ενέργεια. Στο γήπεδο, θα είμαστε 5 εναντίον 5 και μένει να δούμε ποιες ομάδες θα προσαρμοστούν καλύτερα στα... κρύα γήπεδα.

Η Βαλένθια είναι πολύ καλά προετοιμασμένη. Πνευματικά, θα είναι δύσκολο, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από όλους μας. Είναι μία προστατευμένη περιοχή και θα παίξουμε ώστε να ευχαριστεί ο κόσμος το μπάσκετ από το σπίτι του.

Για το αν η χρονιά θα είναι αποτυχημένη τόνισε πως «Με βάση τις συνθήκες, κανείς δεν το σκέφτεται αυτό. Η Euroleague ακυρώθηκε και το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Δεν μπορώ να πω κάτι, αλλά αν πρέπει, δεν υπάρχει επιτυχημένη ή αποτυχημένη χρονιά. Πολλά πράγματα επηρεάστηκαν και αλλοιώθηκαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα