Κορονοϊός: Στο κόκκινο οι Ισπανοί για το τελικό τουρνουά (pics)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Στο κόκκινο οι Ισπανοί για το τελικό τουρνουά (pics)

bet365

Οι εγκαταστάσεις της Βαλένθια θα φιλοξενήσουν την τελική φάση της Liga Endesa το διάστημα 17-30 Ιουνίου κι άπαντες βρίσκονται σε εγρήγορση για την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά.

Στις 20 Απριλίου, η Γενική Συνέλευση της Liga Endesa συμφώνησε ομόφωνα στο φορμάτ με το οποίο θα ολοκληρωθεί η σεζόν σε ό,τι αφορά την ανάδειξη πρωταθλητή.

Στην τηλεδιάσκεψη, λοιπόν που πραγματοποιήθηκε για τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχιστεί το ισπανικό πρωτάθλημα, αποφασίστηκε η διεξαγωγή τουρνουά σε μια πόλη στο οποίο θα συμμετάσχουν οι πρώτες 12 ομάδες της κατάταξης ως τη διακοπή της regular season, ήτοι ως την 23η αγωνιστική.

Οι 12 ομάδες χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ. Κάθε ομάδα θα δώσει πέντε παιχνίδια στον όμιλο της, ένα κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις δυο πρώτες θέσεις, προκρίνονται αυτόματα στα ημιτελικά. Εκεί θα δώσουν χιαστί μονούς αγώνες, οι νικητές προκρίνονται στον τελικό και ο πρωταθλητής θα κριθεί σε ένα παιχνίδι.

Η πόλη που θα φιλοξενήσει το τελικό τουρνουά και οι εγκαταστάσεις των «πορτοκαλί» προσαρμόστηκαν στα νέα δεδομένα και τις απαιτήσεις.

Στη διάθεση των αθλητών θα βρίσκονται, μεταξύ άλλων οδοντίατροι, οφθαλμίατροι, ορθοπεδικοί, καρδιολόγοι και διατροφολόγοι.

Group A

Μπαρτσελόνα
Τενερίφη
Μπιλμπάο
Μπασκόνια
Μάλαγα
Μπανταλόνα

Group B

Ρεάλ Μαδρίτης
Σαραγόσα
Ανδόρα
Βαλένθια
Μπούργος
Γκραν Κανάρια

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα