Σκέψεις της ACB να ολοκληρωθεί η χρονιά στα Κανάρια Νησιά

Gazzetta team
Σκέψεις της ACB να ολοκληρωθεί η χρονιά στα Κανάρια Νησιά

bet365

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα η ACB σκέφτεται το ενδεχόμενο να τερματίσει τη σεζόν στα Κανάρια Νησιά και όλες οι ομάδες να συγκεντρωθούν εκεί για το φινάλε τη σεζόν.

Μπορεί τα πάντα να παραμένουν μετέωρα όσον αφορά το «αύριο» σε όλα τα επίπεδα, αλλά στην ACB υπάρχει η σκέψη να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα σε μια πόλη.

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» τα Κανάρια Νησιά που έχουν τα λιγότερα κρούσματα σε ολόκληρη την Ισπανία φαντάζει ως η ιδανική τοποθεσία για να κλείσει η φετινή σεζόν της διοργάνωσης και παράλληλα βαν σωθεί και το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Βέβαια τα πάντα είναι ακόμα υπό σκέψη και δεν έχει παρθεί καμία απολύτως απόφαση, ενώ εκκρεμεί και τηλεδιάσκεψη στις 20 του μήνα. Στη συνέχεια αναμένονται και οι οριστικές αποφάσεις.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

ΜΠAΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ NEWS FEED