Γκαρμπαχόσα: «H FIBA πήρε την καλύτερη δυνατή απόφαση»

Gazzetta team
Γκαρμπαχόσα: «H FIBA πήρε την καλύτερη δυνατή απόφαση»

bet365

Ο πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας Χόρχε Γκαρμπαχόσα σχολίασε την απόφαση της FIBA και έσπευσε να την επικροτήσει.

«Η απόφαση που ελήφθη ήταν η καλύτερη δυνατή και ακριβώς τη στιγμή που τη χρειαζόμασταν. Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, η FIBA στάθηκε ικανή να ανταποκριθεί στις συνθήκες που διαμορφώθηκαν, δημιουργώντας ένα νέο προγραμματισμό και επιτρέποντας σε όλους τους εμπλεκόμενους να συνυπάρξουν, όπως οι Ομοσπονδίες, οι διοργανώσεις, οι ομάδες, οι παίκτες. Αυτό το νέο πρόγραμμα που εκπόνησε η FIBA έχει πολύ άμεση θετική επιρροή στην υγεία των παικτών, καθώς ένα υπερφορτωμένο καλεντάρι, θα ήταν εναντίον των αθλητών. Με αυτή τη δουλειά που έγινε, με την καθοδήγηση και της ηγεσία της FIBA, ο κόσμος του μπάσκετ θα είναι έτοιμος και με όλες τις δυνάμεις του συγκεντρωμένες να βγει από την κρίση του COVID-19 όταν αυτή ξεπεραστεί» δήλωσε αρχικά ο Γκαρμπαχόσα και συνέχισε:

«Η ισπανική ομοσπονδία νιώθει ευγνωμοσύνη για τη FIBA για το γεγονός ότι δεν άλλαξε τις ημέρες του Eurobasket Γυναικών 2021. Η διατήρηση των διοργανώσεων και των επενδύσεων σε αυτή την πολύ κρίσιμη στιγμή και για τις οποίες εργαστήκαμε σκληρά μαζί με την γαλλική ομοσπονδία για περισσότερα από δύο χρόνια μας επιτρέπει να έχουμε ακριβώς τον ίδιο στόχο: Αυτό το Eurobasket να φέρει το γυναικείο μπάσκετ σε μία άλλη εποχή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα