Αλφόνσο Ρέγιες για τον κορονοϊό: «Πήρα τη μεγαλύτερη τρομάρα της ζωής μου!»

Gazzetta team
Αλφόνσο Ρέγιες για τον κορονοϊό: «Πήρα τη μεγαλύτερη τρομάρα της ζωής μου!»

bet365

Ο Αλφόνσο Ρέγιες μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό, όντας από τους πρώτους στην Ισπανία που διαγνώστηκαν με τον ιό.

Ο μεγαλύτερος αδερφός του Φελίπε Ρέγιες και πρόεδρος του Συνδέσμου παικτών μπάσκετ στην Ισπανία, μιλώντας στην Marca περιέγραψε την περιπέτεια που πέρασε:

«Αυτό το τέρας δεν με άφηνε καθόλου να κοιμηθώ ή να σκεφτώ. Βέβαια τώρα δεν έχω ούτε πυρετό, ούτε βήχα, κάτι που σημαίνει ότι το έχω ξεπεράσει. Παρόλα αυτά θα πρέπει να παραμείνω άλλες δύο εβδομάδες σε καραντίνα» σχολίασε αρχικά ο Αλφόνσο Ρέγιες και συνέχισε: «Ήταν η μεγαλύτερη τρομάρα που πήρα στην ζωή μου. Ούτε γρίπη δεν περνούσα. Είχα πυρετό για μια μέρα κάθε δύο χρόνια και αυτό ήταν. Τώρα είμαι εντάξει αλλά πέρασα 12 μέρες συνέχεια με πυρετό. Όταν έπαιζα μπάσκετ και χτυπούσα ήξερα ότι κάποια στιγμή θα γίνω καλά. Τώρα δεν ήμουν σίγουρος για τίποτα».

Επίσης είπε ότι «ένα πρωί στο νοσοκομείο δεν μπορούσα να αναπνεύσω καλά αλλά ευτυχώς κράτησε μόνο πέντε λεπτά. Φοβήθηκα. Δεν είναι μια απλή ίωση και δεν είναι επικίνδυνη μόνο στους ηλικιωμένους. Δεν κοιμόμουν καθόλου από τον βήχα και τον πυρετό. Μόνο δύο ώρες και ένιωθα να με έχουν ποδοπατήσει βόδια και ελέφαντες!»

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα