Κορυφαίος σκόρερ της δεκαετίας στην Ισπανία ο Μίροτιτς!

Κορυφαίος σκόρερ της δεκαετίας στην Ισπανία ο Μίροτιτς!

Κορυφαίος σκόρερ της δεκαετίας στην Ισπανία ο Μίροτιτς!

bet365

Ο Νίκολα Μίροτιτς πραγματοποιεί ιστορική εκκίνηση στη Liga Endesa με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, πραγματοποιώντας εκπληκτικά ρεκόρ στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η τελευταία σημείωση σε ό,τι έχει να κάνει με τον Νίκολα Μίροτιτς και τις επιδόσεις του με την Μπαρτσελόνα είναι η εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στη Βαλένθια και η ανάδειξη του MVP της 4ης αγωνιστικής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μίροτιτς έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 123 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, έχοντας 30.8 βαθμούς μ.ό. ranking! Για την ακρίβεια, συγκέντρωσε 39 βαθμούς κόντρα στην Ομπραδόιρο, 20 απέναντι στην Μπασκόνια, 21 με την Ανδόρα και 43 με τη Βαλένθια!

Έτσι ισοφάρισε την τρομερή επίδοση του Φελίπε Ρέγιες, ο οποίος είχε επίσης 123 βαθμούς στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της σεζόν 2008-09!

Από κει και πέρα, ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα έχει σημειώσει 24.8 πόντους μ.ό.: 27 πόντοι κόντρα στην Ομπραδόιρο, 22 με την Μπασκόνια, 17 με την Ανδόρα και 33 με τη Βαλένθια.

Πρόκειται για την καλύτερη επίδοση στην ισπανική λίγκα από τη σεζόν 2009-10, όταν ο Τζέραλντ Φιτς είχε 28.5 πόντους μ.ό.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα