Ρεάλ: Καλύτερος Λατινοαμερικάνος στην ACB ο Καμπάτσο (vid)

Ρεάλ: Καλύτερος Λατινοαμερικάνος στην ACB ο Καμπάτσο (vid)

bet365

Ο Φακούντο Καμπάτσο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση πριν από τις πρώτες αναμετρήσεις στα playoffs με τον Παναθηναϊκό κι αναδείχθηκε καλύτερος Λατινοαμερικάνος παίκτης στη Liga Endesa για όγδοη φορά φέτος.

Ο Αργεντινός γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό αφού θα κουβαλήσει το μεγαλύτερο βάρος στη θέση «1» έπειτα από τον τραυματισμό του Σέρχιο Γιουλ.

Ο Ισπανός πλέι μέικερ θα απουσιάσει σίγουρα από τις πρώτες αναμετρήσεις στη Μαδρίτη (17 & 19/4) κι έτσι ο Καμπάτσο καλείται να μείνει περισσότερα λεπτά στο παρκέ, δίνοντας λύσεις στο οργανωτικό κομμάτι του παιχνιδιού των Μαδριλένων.

Στο μεταξύ, ο άσος της Ρεάλ αναδείχθηκε καλύτερος Λατινοαμερικανός παίκτης στη Liga Ednesa για την 27η αγωνιστική για τις επιδόσεις του στον αγώνα με την Ομπραντόιρο, κατακτώντας τον συγκεκριμένο τίτλο για όγδοη φορά φέτος.

Ο Καμπάτσο είχε 15 πόντους με 4/4 βολές, 1/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 9 ασίστ στα 25:12 που έμεινε στο παρκέ, συγκεντρώνοντας 27 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα