Κορονοϊός: Οι προπονητές μπάσκετ θα λάβουν το βοήθημα των 800 ευρώ

Gazzetta team
Κορονοϊός: Οι προπονητές μπάσκετ θα λάβουν το βοήθημα των 800 ευρώ

bet365

Οι προπονητές μπάσκετ θα λάβουν το βοήθημα των 800 ευρώ από την Κυβέρνηση αφού εντάχθηκαν στην σχετική εγκύκλιο έπειτα από τις ενέργειες του ΣΕΠΚ.

Οι προπονητές καλαθοσφαίρισης ανήκουν στις νέες κατηγορίες που εντάσσονται στην καταβολή του βοηθήματος των 800 ευρώ όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην υπό δημοσίευση στο ΦΕΚ, Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Αναλυτικά:

Προπονητές καλαθοσφαίρισης με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και ενεργών μελών σωματείων του ερασιτεχνικού αθλητισμού, που είναι καταχωρημένοι στο μητρώο μελών του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ), με εξαίρεση όσους εξ αυτών είναι:

ι) δικαιούχοι και έλαβαν το επίδομα τακτικής ανεργίας ή βοήθημα αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων - ασφαλισμένων του ΕΦΚΑ - τ. Ο.Α.Ε. εντός του διαστήματος από 1/1/2020 μέχρι 30/4/2020,

ιι) δικαιούχοι των μέτρων οικονομικής ενίσχυσης του άρθρου όγδοου της από 20/3/2020 ΠΝΠ (Α' 68), όπως ισχύει, για τους ελεύθερους/επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους, όπως αυτοί ορίζονται στο άρθρο 2 του ν. 4387/2016 (Α' 85) όπως ισχύει,

ιιι) δικαιούχοι της οικονομικής ενίσχυσης - αποζημίωσης ειδικού σκοπού της αριθμ. οι. 16604/3224/27-4-2020 (Β' 1629).

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED