Ίβκοβιτς: «Σας είμαι πιστός σαν σκυλί»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ίβκοβιτς: «Σας είμαι πιστός σαν σκυλί»!

bet365

Η σερβική Ραντνίτσκι συμπλήρωσε 100 χρόνια και βράβευσε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς ο οποίος εξέφρασε με τον πλέον γλαφυρό τρόπο την αφοσίωσή του στην πρώτη ομάδα του.

Οι απαρχές της σπουδαίας πορείας του Ντούσαν Ίβκοβιτς εντοπίζονται στη γειτονιά Crveni Krst του Βελιγραδίου. Το ιστορικό playground της Ραντνίτσκι ακριβώς μπροστά από το πατρικό της φαμίλιας Ίβκοβιτς ήταν ο τόπος που ο «Ντούντα» ήλθε για πρώτη φορά σε επαφή με το μπάσκετ, ακολουθώντας τον μεγάλο αδελφό του, Πίβα. Την περίοδο 1958-68 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ραντνίτσκι, πριν ακολουθήσει μια τεράστια καριέρα στους πάγκους.

Η σερβική ομάδα συμπλήρωσε 100 χρόνια και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν το τιμώμενο πρόσωπο: «Είναι τεράστια τιμή για μένα αυτή η αναγνώριση. Από το κλαμπ έχουν περάσει εκατοντάδες αθλητές, παράγοντες και φίλαθλοι αυτά τα 100 χρόνια που σίγουρα θα άξιζαν να τιμηθούν. Έχω πετύχει μεγάλα αποτελέσματα όπου εργάστηκα, με τους συλλόγους και τις εθνικές ομάδες όμως αυτή η βράβευση είναι πραγματικά ξεχωριστή για μένα. Σας είμαι πιστός σαν σκυλί!» ανέφερε κατά τη βράβευσή του ο Ίβκοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα