Ραζνάτοβιτς: «Ο Σπανούλης το σκέφτεται για το Προολυμπιακό» (vid)

Ραζνάτοβιτς: «Ο Σπανούλης το σκέφτεται για το Προολυμπιακό» (vid)

Gazzetta team
Ραζνάτοβιτς: «Ο Σπανούλης το σκέφτεται για το Προολυμπιακό» (vid)

bet365

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, μάνατζερ του Βασίλη Σπανούλη και όχι μόνο, βρέθηκε στο ΣΕΦ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μέγκα Μπάσκετ. Και είχε να πει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για τον Σπανούλη και όχι μόνο!

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς ήταν ο άνθρωπος που έκλεισε το φιλικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μέγκα Μπάσκετ και βρέθηκε στο ΣΕΦ για να το παρακολουθήσει. Και οι δηλώσεις του έβγαλαν πολλές ειδήσεις.

Ο Σέρβος μάνατζερ αναφέρθηκε στον πελάτη του, τον Βασίλη Σπανούλη και τις πιθανότητες που έχει να αγωνιστεί με την Εθνική στο Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά. «Αν με ρωτούσατε πριν από έναν χρόνο, θα έλεγα όχι. Τώρα το σκέφτεται και η πιθανότητα να αγωνιστεί είναι μεγάλη. Αλλά ακόμη δεν το έχει αποφασίσει. Θα δούμε».

Και συνέχισε για τον κάπτεν του Ολυμπιακού: «Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που παίζει. Είναι 38 ετών και το σώμα και οι κινήσεις του είναι ίδιες με το 2012 που ήταν ο MVP της EuroLeague. Είναι δύσκολο να φανταστώ τη διοργάνωση χωρίς τον Σπανούλη. Η Μέγκα είναι μπροστά στο ημίχρονο, γιατί δεν αγωνίζεται ο Σπανούλης».

Ο Ραζνάτοβιτς αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Ερτέλ, ενός άλλου πελάτη του. Χαρακτήρισε την περίπτωσή του, με όσα έγιναν ανάμεσα στον παίκτη και την Μπαρτσελόνα, τρελή. Και τόνισε ότι σε λίγο καιρό θα έχει ειδήσεις για την περίπτωση του Γάλλου guard. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο Βέστερμαν θα αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα.

 

Τελευταία Νέα