Νέντοβιτς: «Είναι ντροπή να χάνεις με αυτόν τον τρόπο» (vid)

Gazzetta team
Νέντοβιτς: «Είναι ντροπή να χάνεις με αυτόν τον τρόπο» (vid)

bet365

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς έκανε λόγο για «ντροπή» αναφερόμενος στον τρόπο που έχασε ο Παναθηναϊκός, ενώ μίλησε υποτιμητικά και για τον Ρούντι Φερνάντεθ.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς δεν συγκρατήθηκε. Αναφέρθηκε στον τρόπο που ήρθε η ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ρεάλ Μαδρίτης, χρησιμοποιώντας τη λέξη «ντροπή», ενώ είχε αναφορά και στον αντίπαλό του Ρούντι Φερνάντεθ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νέντοβιτς:

Για την τελευταία φάση της κανονικού αγώνα: «Προσπάθησα να δημιουργήσω μία κατάσταση για να βρω ένα σουτ αλλά δεν τα κατάφερα».

Για το αν νιώθει πίκρα για τον τρόπο που ήρθε η ήττα είπε: «Σίγουρα νιώθουμε στεναχωρημένοι για τον τρόπο που χάσαμε, παλέψαμε σε όλο τον αγώνα. Αλλά είναι ντροπή να χάνεις έτσι. Είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά πρέπει να ξεχάσουμε τον αγώνα αυτό και να συγκεντρωθούμε για τον επόμενο. Δεν είναι εύκολο να το κάνουμε αλλά είναι η δουλειά μας, να το... σβήσουμε από το μνήμη μας και να κοιτάξουμε τον επόμενο».

Για την διαμάχη του με τον Ρούντι Φερνάντεθ: «Δεν μπορούσε να με σταματήσει και άρχισε να παίξει το δικό του παιχνίδι, είναι έμπειρος σε αυτό το κομμάτι, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, είναι ο... Ρούντι» και συμπλήρωσε: «Όταν όλοι περιμένουν να κερδίσουμε όπως με την Ζαλγκίρις, εμείς δυστυχώς λυγίσαμε από την πίεση. Και σε παιχνίδια όπως σήμερα με την Ρεάλ, τα δίνουμε όλα. Πρέπει να έχουμε τέτοια απόδοση σε όλα τα παιχνίδια».

 

Τελευταία Νέα