Η... τρελή πρόταση στον Πάου Γκασόλ από ομάδα της Α2 Πορτογαλίας! (pic)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Η... τρελή πρόταση στον Πάου Γκασόλ από ομάδα της Α2 Πορτογαλίας! (pic)

bet365

Ο Πάου Γκασόλ παραμένει free agent, εσχάτως ήλθε στο προσκήνιο η πιθανότητα να αγωνιστεί με τον αδελφό του, Μαρκ στους Λέικερς όμως ο κορυφαίος Ισπανός μπασμετμπολίστας έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Α2 Πορτογαλίας!

Ο Πάου Γκασόλ βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας ώστε να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, έχοντας εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στους Λέικερς όπου θα αγωνίζεται πλέον ο αδελφός του, Μαρκ.

Ο 40χρονος φόργουορντ-σέντερ προσπαθεί ακόμα να επιστρέψει στα παρκέ μετά από τις δυο επεμβάσεις που έκανε στο πόδι το 2019 και η Illiabum Clube δίνει την… ευκαιρία στον κορυφαίο Ισπανό μπασκετμπολίστα όλων των εποχών να παίξει στην Α2 Πορτογαλίας, ενώ τον έντυσε στα χρώματά της!

«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να υπογράψουμε τον Πάου! Διαβάσαμε το ενδιαφέρον του να φορέσει ξανά την κίτρινη και μοβ φανέλα. Έτσι, λοιπόν η Illiabum Clube παίρνει την πρωτοβουλία. Πιστεύουμε ότι μια πρόταση σαν την δική μας είναι δύσκολο να την απορρίψει κανείς. Η παρουσίαση του Πάου θα γίνει στο ανακαινισμένο Jardín Enriqueta Maia στο κέντρο της πόλης και θα μεταδοθεί από το IlliabúmTV…

Τι προσφέρουμε

- Τη δυνατότητα να παίξεις στην πρωτεύουσα του μπάσκετ στην Πορτογαλία.

- Την ευκαιρία να συνεχίσεις να φοράς μια φανέλα παρόμοια με αυτή των Λέικερς, που θα σου φέρνει στο νου τόσο ωραίες αναμνήσεις, όταν έχεις στο πλευρό σου τον Κόμπι Μπράιαντ και τον Φιλ Τζάκσον.

- Καθημερινές βόλτες στις παραλίες των Costa Nova και Barra.

- Εβδομαδιαίες επισκέψεις στο Aquarium, στο Μουσείο Πλοίων San Andres…

- Πιθανότητα να κάνεις το αναζωογονητικό μπάνιο σου στο La Barquita.

- Τις μέρες του αγώνα θα μπορείς να τρως ένα κοτόπουλο Farnel.

Είναι στο χέρι σου Πάου! Με τις καλύτερες ευχές. Ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα