Πιτίνο: «Ο Γιαννακόπουλος απειλήθηκε στο ΣΕΦ με χειροβομβίδα» (audio)

Gazzetta team
Πιτίνο: «Ο Γιαννακόπουλος απειλήθηκε στο ΣΕΦ με χειροβομβίδα» (audio)

bet365

Ο Ρικ Πιτίνο μιλώντας σε podcast στην Αμερική θυμήθηκε το τελευταίο ματς Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ και υπογράμμισε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε απειληθεί με... χειροβομβίδα!

Συγκεκριμένα ο Hall Of Famer και πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την κόντρα των «αιωνίων» και έφερε στο μυαλό του όλα όσα είχαν γίνει στην τελευταία αναμέτρηση για την EuroLeague στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας!

«Ακόμη και το Ντιουκ-Καρολάινα, είναι σαν αγώνες εκκλησίας αν πρέπει να συγκριθούν με τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Πρώτα απ' όλα ο πάγκος σου είναι προφυλαγμένος από γυαλί που δεν σπάει, όπως και αυτό που βάζουν στα γήπεδα του χόκεϊ. Ενώ τοποθετείται και προστατευτικό δίχτυ. Οι χούλιγκανς πέταγαν αντικείμενα από συγκεκριμένα σημεία που κάθονται στο γήπεδο. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έπρεπε να φύγει στο ημίχρονο επειδή κάποιος τον απείλησε με χειροβομβίδα. Αναγκάστηκε να φύγει περικυκλωμένος από ασπίδες. Οι φίλοι του Ολυμπιακού με εκτιμούσαν, και αυτό είχε να κάνει και με το γεγονός ότι βρισκόμουν και στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα