Ο Αρης στέλνει φάκελο συμμετοχής στο Eurocup

Ο Αρης στέλνει φάκελο συμμετοχής στο Eurocup

Ο Αρης στέλνει φάκελο συμμετοχής στο Eurocup

bet365

Ο Άρης θα στείλει φάκελο (πρόθεσης) συμμετοχής στο Eurocup της επόμενης περιόδου, έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο επαφών με τους επικεφαλής της διοργανώτριας αρχής.

Η ιδέα της επιστροφής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στριφογύριζε στο μυαλό των ανθρώπων του Άρη από τις πρώτες επαφές που έλαβαν χώρα μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος. Είναι αλήθεια ότι πρόκειται για μια απόφαση της οποίας το επίπεδο ρίσκο δεν είναι μικρό, υπό την έννοια ότι κάθε ομάδα οφείλει να πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις και ταυτόχρονα να έχει τη δυνατότητα ανάληψης του οικονομικού βάρους. Δηλαδή, να βρει τρόπο εξασφάλισης των εξόδων συμμετοχής (σ. σ. ταξίδια, διαμονή στο εξωτερικό, έξοδα αγώνα κ. α.) και ταυτόχρονα να δημιουργήσει ανταγωνιστικό ρόστερ το οποίο θα έχει τη δυναμική ούτως ώστε να ανταποκριθεί σε τουλάχιστον δύο διοργανώσεις.

Στο τελευταίο διάστημα, τα μέλη του προσωρινού διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ έβαλαν κάτω όλα τα δεδομένα και αποφάσισαν να προχωρήσουν την υπόθεση, έχοντας καταλήξει στην απόφαση επιστροφής της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Προς αυτήν την κατεύθυνση, έγιναν επαφές με την Euroleague με σκοπό τη συμμετοχή στο Eurocup της επόμενης περιόδου και σύμφωνα με πληροφορίες είναι θέμα ωρών χρόνου η αποστολή του σχετικού φακέλου για την πρόθεση συμμετοχής στη συγκεκριμένη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Εξάλλου, η σχετική προθεσμία εκπνέει αύριο (20/5).

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι καιρό τώρα, οι Θεσσαλονικείς περίμεναν την τελεσφόρηση διαπραγματεύσεων με εταιρία (η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της αθλητικής ένδυσης) η οποία είχε θέσει ως προϋπόθεση έναρξης συνεργασίας, την παρουσία της ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Συμφωνία δεν έχει κλείσει, προφανώς όμως οι «κίτρινοι» έκαναν το βήμα που χρειάζεται ούτως ώστε να πείσουν τους υπευθύνους της εταιρίας για να γίνει το deal το οποίο θα αφορά τον ρουχισμό της ομάδας αλλά κι ένα ποσό το οποίο απλά θα εξασφαλίσει τα έξοδα συμμετοχής.

Η δήλωση πρόθεση συμμετοχής δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο Άρης θα αγωνιστεί στο Eurocup της επόμενης περιόδου. Προφανώς για να φτάσει στο σημείο αποστολής φακέλου, προηγήθηκαν συζητήσεις, η τελική απόφαση ανήκει όμως στους επικεφαλής της διοργανώτριας αρχής.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED