Παναθηναϊκός: Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Πιτίνο; (poll)

Παναθηναϊκός: Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Πιτίνο; (poll)

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Πιτίνο; (poll)

bet365

O Ρικ Πιτίνο συμφώνησε με το Iona (θα βρίσκεται στον πάγκο του από το καλοκαίρι) και στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ θα πρέπει να ψάξουν για τον άνθρωπο που θα τον διαδεχθεί. Ποιος θα είναι ο αντί-Πιτίνο;

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος θα αναλάβει από την επόμενη σεζόν, τα ηνία του κολεγίου Iona.

Ο 67χρονος προπονητής επιστρέφει στο NCAA, μετά την σπουδαία πορεία του με το Λουίβιλ και το Κεντάκι και θέλει να οδηγήσει την νέα του ομάδα στις επιτυχίες.

Ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του μόλις τελειώσει το συμβόλαιο του θρύλου του ΝCAA και ψάχνει τον εκλεκτό που θα εμπνεύσει του παίκτες και τον κόσμο με στόχο τους τίτλους.

Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού

Ο επικρατέστερος σύμφωνα με τις στοιχηματικές είναι ο Γιώργος Βόβορας που προσφέρεται στο 1.50 και γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι εστί «τριφύλλι». Μάλιστα όταν είχε κληθεί να οδηγήσει την ομάδα σαν πρώτος προπονητής τα είχε πάει εξαιρετικά.

Μπορεί ο Σάρας αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στην Ζαλγκίρις, αλλά σίγουρα το «πράσινο» παρελθόν του βάζει σε σκέψεις τους πάντες και η απόδοση για να είναι ο αντι-Πιτίνο φτάνει στο 3.00

Τρίτος με 7.00 είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία της ομάδας, αλλά και στην Ευρώπη, ο μεγάλος Ζέλικο Ομπράντοβιτς που δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει στη Φενέρ και μετά το καλοκαίρι.

Έλληνες προπονητές με μεγάλη εμπειρία όπως ο Κατσικάρης και Πρίφτης βρίσκονται στο στοιχηματικό... κάδρο, ενώ στην κουβέντα υπάρχουν τα ονόματα των Τρινκέρι, Περάσοβιτς και Κοκόσκοφ (είχε ακουστεί παλιά για τον Παναθηναϊκό).

Δείτε τις αποδόσεις για τον διάδοχο του Πιτίνο

Ιτούδης (ΤΣΣΚΑ) και Πασκουάλ (Ζενίτ), οι οποίοι έχουν βρεθεί στην ομάδα στο παρελθόν, είναι πολύ πιο πάνω στις αποδόσεις, αφού δίνονται στο 51.00

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

Τελευταία Νέα