Πάει Πολωνία ο ΛαΜέλο Μπολ!

Πάει Πολωνία ο ΛαΜέλο Μπολ!

bet365

Η περιπέτεια της οικογένειας Μπολ στη Λιθουανία ολοκληρώθηκε και ο ΛαΒάρ αποκάλυψε ότι ο γιος του, ΛαΜέλο ενδέχεται να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην πολωνική Ασέκο Γκντίνια.

Η πιο πολυσυζητημένη οικογένεια στο μπάσκετ ονομάζεται Μπολ. Ο πατήρ ΛαΒάρ απλώς δεν το βουλώνει για κανένα λόγο κι έχει συγκρουστεί με τα πιο μεγάλα ονόματα του ΝΒΑ για τον πρωτότοκο γιο του, Λόνζο.

Ήταν αυτός που αποφάσισε ότι δεν μπορεί να βλέπει τον γιο του, ΛιΆντζελο απλώς να κάθεται και να περιμένει πότε θα λήξει η τιμωρία που του επιβλήθηκε από το UCLA λόγω της σύλληψής του με την κατηγορία της ληστείας στην Κίνα και τον απέσυρε από το κολέγιο.

Ήταν εκείνος που απέσυρε από το high school τον 16άχρονο ΛαΜέλο και έκανε τους γιους του επαγγελματίες στη Λιθουανία με τη φανέλα της Βιτάουτας. Μάλιστα αποκάλυψε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να στείλει τον «Μέλο» στη Πολωνία για να παίξει μπάσκετ στην Ασέκο Γκντίνια.

«Θεωρώ ότι αυτή η πολωνική ομάδα θα είναι το σωστό μέρος για τον ΛαΜέλο. Η επόμενη κίνηση ενδεχομένως να είναι εκεί. Οι εγκαταστάσεις της είναι εξαιρετικές. Μπορείς να νιώσεις επαγγελματίας».

 

Τελευταία Νέα