«Basket Ground»: Ένα μεγάλο μπασκετικό event στην Ελλάδα

Gazzetta team
«Basket Ground»: Ένα μεγάλο μπασκετικό event στην Ελλάδα

bet365

Ένα νέο event ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα το οποίο είναι άμεσα συνυφασμένο με την... μπασκετική καθημερινότητα στα γήπεδα της γειτονιάς!

Ο λόγος για το Basketground, ένα event όπου οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει μέρος φτιάχνοντας την δική του ομάδα και το οποίο κρύβει μια μεγάλη έκπληξη.

Η «έκπληξη» αυτή ονομάζεται #BASKETGROUNDVOTE και παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό. ένα τουρνουά! Πρόκειται για τουρνουά 5Χ5 με αγώνες νοκ-άουτ και χρηματικό έπαθλο! Ο νικητής παίρνει το μεγάλο βραβείο, ενώ βραβείο δίνεται και στους... οπαδούς της νικήτριας ομάδας

Σκοπός του BASKETGROUND είναι να δημιουργήσει ένα διασκεδαστικό και ανταγωνιστικό τουρνουά όχι μόνο για τις ομάδες, αλλά και για τους οπαδούς. Πρόκειται για ένα τουρνουά του οποίου οι συμμετέχοντες επιλέγονται από τους οπαδούς πριν από το παιχνίδι. Είναι το μοναδικό τουρνουά στην Ελλάδα, στο οποίο οι οπαδοί κερδίζουν όταν η ομάδα τους κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Oι ομάδες υποβάλλουν υποψηφιότητα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.basketground.gr ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο τουρνουά, οι οπαδοί ψηφίζουν, οι ομάδες με τις περισσότερες ψήφους θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και να αγωνιστούν για την πρώτη θέση.

 

Τελευταία Νέα