Προολυμπιακό: Υπό… εξαφάνιση η πρώτη δόση των εισιτηρίων

Προολυμπιακό: Υπό… εξαφάνιση η πρώτη δόση των εισιτηρίων

Υπό… εξαφάνιση η πρώτη δόση των εισιτηρίων του Προολυμπιακού

bet365

Το πρώτο πακέτο εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά που θα γίνει στο ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου) οδεύει προς... εξαφάνιση!

Το Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ της Ελλάδας, το οποίο θα γίνει στο ΣΕΦ και θα δώσει ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, απέχει τρεις μήνες.

Ωστόσο, τα εισιτήρια που έχουν κυκλοφορήσει γίνονται ανάρπαστα! Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως το πρώτο πακέτο εισιτηρίων που διατέθηκε προς τους φιλάθλους οδεύει προς... εξαφάνιση.

Το ποσοστό των εισιτηρίων που αφορά στον μεγάλο τελικό της 7ης Ιουλίου, που θα κρίνει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες, δόθηκαν σε χρόνο – ρεκόρ.

Για τους ημιτελικούς της 6/7 που θα αναδείξουν το ζευγάρι του μεγάλου τελικού έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια, ενώ υπάρχει μικρή διαθεσιμότητα για τους υπόλοιπους αγώνες, ομίλων και «χιαστί».

Σύμφωνα με την ΕΟΚ, μόλις το συγκεκριμένο πακέτο εξαντληθεί, τότε θα υπάρξει ενημέρωση για το επόμενο στάδιο της πώλησης των εισιτηρίων.

Σε περίπτωση παρουσίας της Εθνικής Ελλάδας στους ημιτελικούς, ο αγώνας της θα είναι ο πρώτος χρονικά από τους δύο ημιτελικούς.

Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθεύεστε από ΕΔΩ.

Στο Προολυμπιακό τουρνουά η Εθνική μας ομάδας θα αντιμετωπίσει σε πρώτη φάση την Αίγυπτο και τη Δομινικανή Δημοκρατία, ενώ στη συνέχεια θα διασταυρωθεί με τον όμιλο της Σλοβενίας, της Νέας Ζηλανδίας και της Κροατίας.

@Photo credits: ΕΟΚ
 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα